[AUDIO] Antrenorii din Valea Domanului, convocaţi în şedinţă. Cristian Bobar: “Costurile ne-au dat puţin peste cap, dar vom regla situaţia”

Conducerea clubului CSM Reşiţa i-a convocat în şedinţă pe toţi antrenorii secţiilor care funcţionează în cadrul grupării din Valea Domanului. Peste 20 de tehnicieni au participat la discuţii, în cadrul întâlnirii fiind abordate atât subiecte care ţin de activitatea sportivă, cât şi probleme de ordin administrativ. Cu detalii, preşedintele Cristian Bobar:

“A fost o ședință cu toți antrenorii de la Clubul Sportiv Muncitoresc. Din 23 de antrenori au fost prezenți 22. Am vrut să țin această ședință pentru a avea o comunicare și o organizare cât mai bună în anul ce urmează; vor mai urma la două-trei săptămâni ședințe pe fiecare secție, pentru că sunt destule probleme pe care trebuie să le rezolvăm. Am încercat să le explicăm că avem foarte mulți copii și lumea trebuie să înțeleagă că este vorba despre sport de masă. Clubul CSM Reșița nu poate să fie campion la toate secțiile când ai atâția copii. După cum știți, Primăria Reșița, Consiliului Local Reșița doresc foarte mult sport de masă. Copiii să vină la sport, să facă mișcare, pentru că ne plângem mereu că sunt grași, că sunt obezi, că stau pe tablete.

Este şi datoria noastră, a antrenorilor de la CSMR, să-i scoatem din casă, indiferent că este vorba de fotbal, karate, handbal, lupte, baschet sau volei. Cred că anul trecut s-a găsit înțelegere pentru a participa în toate competițiile organizate de federații. Sunt sigur că este loc și de mai bine, dar în momentul de față cheltuielile administrative, care au crescut foarte, foarte mult – mă refer aici la gaz, curent, cheltuieli de deplasare, de hrană – ne-au dat puțin peste cap. Investim foarte mult în aceste cheltuieli și din păcate nu reușim să facem vizibilă partea sportivă. Dar sunt încrezător, optimist și sper să vină și vremuri mai bune. Dacă suntem uniți, vom regla această situație.

 În ceea ce priveşte proiectul terenului acoperit din zona tabelei de scor, balonul propriu-zis a ajuns la Reșița zilele trecute. Trebuia să fie montat săptămâna aceasta, dar muncitorii s-au îmbolnăvit. La începutul săptămânii viitoare balonul va fi montat și vom da drumul la treabă pe el.”

Preşedintele rossonerilor a oferit şi câteva amănunte legate de reunirea echipei de fotbal. Primul antrenament va avea loc joi după-amiză de la ora 16.00, sub comanda antrenorului Călin Cheregi.

“Joi, 19 ianuarie, la ora 16.00,  echipa de seniori va începe antrenamentele. Va fi o primă perioadă de adaptare pe plan local, apoi vor efectua la Herculane un cantonament care a fost primit sponsorizare. Vor fi între 8 şi 10 zile de pregătire acolo, vom stabili exact când ajunge și antrenorul Călin Cheregi. În această iarnă vor fi efectuate doar două-trei transferuri. Le vom anunța la reunire, pentru că jucătorii mai trebuie să semneze. Nu am vrut să insistăm foarte mult nici cu semnăturile lor. Noi am discutat, am negociat, dacă își doresc să vină la CSM vor fi în curte joi. Dacă nu, nu – nu forţăm pe nimeni. Sunt jucători peste nivelul celor pe care îi avem – din punctul meu de vedere, sunt cel puțin cu 70 % peste. Dar este firesc acest lucru, dacă nu vin cu un plus sunt practic transferuri eşuate. La capitolul plecări, nu am stabilit încă, dar probabil vor fi doi-trei jucători pe care îi vom împrumuta în altă parte sau vom renunţa la ei”, a precizat Cristian Bobar.

Cele mai citite

Related Articles