[AUDIO] Amical tare în Valea Domanului: CSM Reşiţa-Viitorul Pandurii Târgu Jiu 1-1

După un sever 7-0 administrat echipei de Liga a IV-a din Lugoj, CSM Reşiţa şi-a confirmat creşterea de formă în cel mai tare duel amical din această iarnă. Pe terenul sintetic din Valea Domanului, reşiţenii au înfruntat echipa de Liga a II-a Viitorul Pandurii Târgu Jiu. Meciul a fost unul echilibrat, iar raportul de forţe s-a reflectat şi pe tabelă. S-a terminat 1-1, ambele goluri fiind înscrise în prima repriză. Reşiţa a deschis scorul în minutul 16, când torpila trimisă de Bărboianu din lovitură liberă de la circa 25 de metri a perforat poarta gorjeană. Golul egalizator a fost reuşit de Răzdan în minutul 39, tot din lovitură liberă. Partea a doua a întâlnirii a consemnat acelaşi joc echilibrat, între două echipe care n-au făcut economie de efort . Aflată pe finalul pregătirilor, formaţia oaspete a arătat un joc ceva mai legat – dar rossonerii au compensat prin ambiţie şi dăruire. Un test binevenit, care încheie o săptămână bună pentru CSM Reşiţa, a spus după joc antrenorul Călin Cheregi.

“Cred că a fost un test util. E clar că încă există o diferență între Pandurii și noi, pentru că ei au în anumite momente altă viteză de joc, având în vedere că sunt în altă etapă a pregătirilor. După cum bine știm, Liga a II-a începe săptămâna viitoare. Noi încă suntem pe la mijlocul pregătirii, să zic așa, dar a fost un test util, cu un adversar bun. Cred că ne-am ridicat la nivelul unei echipe de Liga a II-a.
Îmi pare nespus de rău că nu am fructificat ocaziile pe care le-am avut, pentru că la 1-0 am avut o ocazie foarte, foarte clară. În repriza a doua din nou am avut două situații bune de a marca. Dar, una peste alta, o săptămână bună, reușită, cu două meciuri bune.
Urmează să reevaluăm săptămâna în curs, să vedem unde suntem în acest moment, din toate punctele de vedere, pentru ca de săptămâna viitoare să putem face planificarea pentru etapa a doua de pregătire. Urmează o săptămână cu alte două partide amicale. Marți vom juca aici cu Buziașul, iar sâmbătă vom întâlni în deplasare echipa Viitorul Şimian. Acsr joc se va disputa probabil la Severin”
, a precizat principalul rossonerilor, Călin Cheregi.

Cele mai citite

Related Articles