[AUDIO] Al doilea egal consecutiv pentru CSM Reşiţa. Rossonerii aduc un punct de la Orăştie

Meciul CSM Deva – CSM Reşiţa, joc din etapa a cincea a playoff-ului Ligii a III-a de fotbal, a început cum nu se poate mai prost pentru rossonerii reşiţeni. Pe arena Dacia din Orăştie, Deva a deschis scorul în secunda 21: Andrei Sulea a marcat cu o lovitură de cap, după o centrare trimisă de pe stânga de ex-reşiţeanul Dragoş Săulescu. CSM Reşiţa a alergat după egalare, iar eforturile oaspeţilor au fost răsplătite în minutul 73, când golgheterul Ndiaye Mediop a fost faultat în careu de Săulescu. Fostul jucător al Reşiţei a ieşit din teren după al doilea galben, iar Mediop a restabilit egalitatea de la 11 metri. CSM Deva – CSM Reşiţa, scor final 1-1 – şi ambele echipe sunt practic calificate pentru barajele de promovare. A fost un meci de angajament, încheiat cu un rezultat echitabil, a apreciat antrenorul rossonerilor, Dan Alexa.

CSM Reşiţa: Micu, Băboianu, Dudea, Manolache, Cioinac, Vasluian, Sima, Breşneni, Jorza, Drăghiceanu, Mediop. Rezerve: Zimmermann, Fota, Rimovecz, Velcotă, Cristea, Mura, Negru, Munteanu, Lazăr.


După etapa a cincea, CSM Reşiţa conduce în seria a 7-a cu 61 de puncte, iar Deva ocupă locul doi, cu 50 de puncte în cont. Cele două echipe vor merge la barajele de promovare. În aceeaşi rundă, Voinţa Lupac a dispus acasă, scor 2-1, de Pandurii Târgu Jiu.

Campania ”Muzică pentru viață!”

Împreună putem salva vieți!

De același autor

Related Articles