[AUDIO] ACS Mundo caută talente fotbalistice în Valea Cernei!

Gruparea sportivă ACS Mundo, care are ca obiectiv descoperirea, formarea şi promovarea tinerelor talente ale fotbalului bănăţean, se pregăteşte să deschidă o nouă filială: Mundo – Valea Cernei. Activitatea va începe luna viitoare, iar micii fotbalişti se vor pregăti sub comanda tehnicianului Claudiu Brânzan. Cu detalii despre noul proiect, managerul administrativ al clubului Mundo, Nicu Belcea:

„Am denumit noua filială Mundo – Valea Cernei pentru că antrenamentele se vor desfășura atât în Băile Herculane, pe perioada iernii, deoarece acolo avem infrastructura necesară – adică sala de sport – iar pe perioada primăvară-toamnă, antrenamentele se vor desfășura în localitatea Mehadia, întrucât acolo avem teren de iarbă și un teren sintetic. După cum se știe, Herculanele nu mai are un teren de iarbă, și atunci a trebuit să ne reorientăm. Ne bucurăm că am găsit deschidere în ambele localități, la conducerile primăriilor – și pe această cale le mulțumim celor doi primari, Cristian Miclău, de la Băile Herculane, și Grigore Bardac, de la Mehadia. Sperăm ca colaborarea cu dânșii să fie cât mai fructuoasă – aşa cum este, de altfel, cu toate administrațiile locale unde ne desfășurăm activitatea.


De filiala de la Băile Herculane va fi responsabil un tânăr profesor de sport din localitate. Este vorba de Claudiu Brânzan, un fost practicant al fotbalului; el va fi ajutat de antrenorul nostru cu licență C de la Teregova, Ionuț Lungocea – și bineînțeles, va fi supervizat de către Lucian Dobre, care este deținătorul licenței A și care a revenit alături de noi după perioada petrecută la Voinţa Lupac. El a fost în permanență alături de noi, dar acum timpul îi permite și este inclusiv fizic cu noi. Bineînțeles că prezența lui se simte în cadrul clubului. Putem să creștem mult mai mult, având vedere experiența şi implicarea lui. Este sufletul proiectului, un tip foarte ambițios și își dorește să dezvolte cât mai mult acest proiect.

Lucian Dobre, Claudiu Branzan


Activitatea în noua filială va începe la 1 februarie, de la ora 17.00, în sala de sport „Alexandru Duicu” din Băile Herculane. Așteptăm toți copiii din zona respectivă. Este o zonă cu potențial mare, Topleț, Băile Herculane, Mehadia, Plucova, Iablanița, chiar și alte localități învecinate. Așteptăm la mișcare copii născuți între anii 2010 şi 2016, fete și băieți – deoarece, după cum se știe, până la vârsta de 14 ani fotbalul este mixt. În acest moment numărul tinerilor sportivi pe care îi avem în toate filialele este undeva la 180. Ei se prgătesc în filialele din Reșița, Oravița, Măureni și Teregova”, a precizat Nicu Belcea.

foto: facebook ACS Mundo

De același autor

Related Articles