[AUDIO] ACS Banat Girls rămâne în Liga I! Bănăţencele, „adoptate” de Comloşu Mare

Echipa de fotbal feminin ACS Banat Girls rămâne în Liga I, dar nu va mai reprezenta municipiul Reşiţa. Fetele din Banat vor juca în localitatea timişeană Comloşu Mare, acolo unde au găsit sprijinul pe care l-au căutat zadarnic în judeţul Caraş-Severin. Partenerul din Timiş oferă echipei toate condiţiile necesare pentru a face faţă în Liga I, spune preşedintele ACS Banat Girls, Daniel Surdu.

Reprezentăm în continuare Banatul, pentru că acesta a fost scopul inițial al proiectului, să reprezentăm Banatul la nivel naţional . Acum, că nu mai jucăm la Reşiţa, ci la Comloşu Mare, tot Banatul îl reprezentăm. Am pus la punct foarte multe detalii cu primarul comunei Comloșu Mare, căruia ţin să îi mulţumesc pentru e un sufletist care a jucat fotbal, ştie fenomenul şi ne-a oferit sprijin pentru a putea disputa în continuare, în bune condiţii, partidele de fotbal de pe teren propriu. Urmează să perfectăm toate formele legale pentru a putea fi și finanțați de către primăria Comloşu Mare. Este un proiect care va continua cel puțin trei ani. (…)  Condițiile sunt foarte bune, pe noi ne interesa să avem ambulanţă, medic delegat şi să ne fie pus la dispoziţie terenul care să îndeplinească condiţiile de licenţiere pentru Liga I. Ne bucură că vine foarte multă lume la meciuri, vin chiar şi la antrenamente. Inclusiv transportul la meciurile de afară, cazarea şi masa ne sunt asigurate, ceea ce este un mare plus.

Fetele din Banat au disputat deja un prim joc oficial la Comloşu Mare. În etapa inaugurală a noului sezon, ACS Banat Girls a încheiat la egalitate meciul cu formaţia din Baia Mare. Conduse cu 3-0, bănăţencele au reuşit să egaleze într-un final dramatic, prin golurile marcate de Elena Ruvila, Daria Muntean şi Andreea Dumitru. Publicul a fost fantastic, spune antrenorul Daniel Amariei.

La 3-3, efectiv tot publicul a explodat și sunt convins că de la meci la meci va fi mult mai bine, cel puțin din acest punct de vedere. Sperăm să aibă răbdare în continuare deoarece avem un lot foarte tânăr, țin să felicit din tot sufletul junioarele care au demonstrat că doar vârsta este la juniorat, pentru că în teren au dat dovadă de o maturitate extraordinară și au făcut un meci foarte bun.

Lotul Banat Girls la meciul cu Baia Mare: Milacruz – Chişe , Dan, Ruvilă (cpt), Roksa – Daria Muntean, Burdan, Dumitru, Fazekaş (min. 30, Bîtea, min. 70, Kovacs), Paula Muntean, Gînju (min. 70, Stoicheci). Antrenor Daniel Amariei. În etapa următoare, pe 5 septembrie, Banat Girls va juca în deplasare, la Heniu Prundu Bârgăului.

De același autor

Related Articles