[AUDIO] 15 ani de la cucerirea Cupei Challenge de către UCM Reșița. Revin în polivalenta reșițeană protagoniștii acestei reușite 

La Reșița va avea loc la finalul acestei săptămâni evenimentul  ”Handbalul reșițean – arc peste timp”, care cuprinde mai multe momente festive dedicate aniversării a 15 ani de la cucerirea Cupei Challenge de către echipa UCM Reșița.

Principalul organizator, lector universitar dr. Mihai Rohozneanu despre eveniment:

„Este vorba despre un eveniment pe care ne-am dorit să-l facem încă din vară, dar din păcate nu am reușit. Partea bună este că am găsit o dată în care să putem organiza acest eveniment. Este vorba despre un meci între UCM Reșița 2007 și actuala echipă a CSM Reșița, cu scopul de a ne bucura încă o dată de formația care a reușit să câștige de trei ori Cupa Challenge. În acest an sărbătorim 15 ani de la câștigarea primei Cupe Challenge. Pentru Reșița și pentru public ne-am dorit să mai organizăm din când în când câte un meci și să-i putem vedea din nou la treabă pe foștii jucători. Și-au anunțat participarea la această aniversare: Bojan Butulija, Dușan Pasic, Vali Popescu, Marius Grozăvescu, Ilie Vaidasigan, Cristian Ionescu, Dorinel Gurbină, Sebastian Pîrvan. De asemenea profesorul Aihan Omer, a răspuns pozitiv invitației noastre. Au dorit să vină și Adi Tucanu, Ghiță Irimescu, Florin Ciubotariu, dar din păcate au activități și nu pot să fie prezenți. Reșițeanul Florentin Pera, actualul selecționer al naționalei feminine, și-a anunțat prezența la acest eveniment.”

Sâmbătă, 17 decembrie de la ora 12.00  la Centrul UBB Reșița va avea loc masa rotundă ”Handbalul reșițean – evoluție, rezultate, perspective” al cărei coordonator este chiar handbalistul Mihai Rohozneanu, apoi de la ora 13.30 urmează momentul aniversar ”15 ani de la cucerirea Cupei Challenge de către echipa de handbal masculin UCM Reșița. Seara, de la ora 18.00, în polivalenta reșițeană va avea loc meciul eveniment între componenții echipei UCM Reșița, câștigătoare a Cupei Challenge în anul 2007, și cei care evoluează în prezent la CSM Reșița.

De același autor

Related Articles