Au dansat… cu atitudine! Reprezentanţii clubului Mystic Reşiţa, de trei ori pe podium la Cluj-Napoca

Trei medalii au cucerit reprezentanţii clubului Mystic Reşiţa la Cupa „Dance with Attitude”!  În cadrul prestigioasei competiţii desfăşurate la Cluj-Napoca şi-au reconfirmat valoarea şi buna pregătire perechile David Cocoş-Iris Bejinariu şi Andreas Adam-Alesia Sabo. Cu detalii despre performanţele reşiţenilor, preşedintele-antrenor al clubului Mystic, Alexandru Holecz:

„Perechea formată din David Cocoș și Iris Bejinariu a venit cu două medalii acasă: una la categoria de clase valorice, unde a câștigat locul întâi la toate cele șase dansuri ale competiției, iar cea de-a doua  la categoria de Open Basic – o categorie superioară, unde a reușit să obțină medalia de argint. După Campionatul Național în urma căruia au devenit componenți ai lotului național la vârsta lor – și aici menționez că doar primele șase perechi ale României devin componente ale lotului național – iată că David şi Iris reuşesc să-şi reconfirme valoarea.  De asemenea, am avut în concurs o pereche care este la început de categorie  în Open Basic, Andreas Adam şi Alesia Sabo. Această pereche, aflându-se doar la al doilea concurs din această categorie, a reușit să obțină locul trei, iar acest lucru este o foarte mare bucurie pentru ei, în special – pentru că în discuția mea cu ei legat de așteptările pe care ar trebui să le aibă le-am spus că ne aşteptăm la medalii abia după a cincea competiție în această categorie. Iată că deja de la a doua au reușit să se afle pe podium.

Cupa “Dance with Attitude” a fost o competiție de ranking în care se acumulează puncte oficiale, iar asta a făcut ca participarea  să fie una destul de mare. Menționez aici faptul că au fost 307 perechi în această competiție, aflată la cea de-a 6-a ediţie. A fost o competiţie de o eleganță de excepție – de la modul cum s-a aranjat sala, calitatea concursului, sonorizarea, luminile, până la premii. Au fost inclusiv premii în bani și asta este mai rar întâlnit, mai ales într-un sport precum dansul. Cel puțin la competițiile naționale – în afară de noi, care aveam susţinere şi ofeream premii în bani pe vremea când organizam Cupa Mystic, nu prea îmi aduc aminte să se fi oferit premii în bani. Feedback-ul tuturor participanţilor din țară după Cupa “Dance with Attitude” a fost unul extrem de pozitiv.

Acum ne pregătim pentru o competiție internațională de foarte mare amploare, un concurs sub egida WDSF care va avea loc la Oradea în zilele de 27 şi 28 aprilie.”, a precizat Alex Holecz, presedintele clubului Mystic Resita.

Cele mai citite

Related Articles