Atletul reşiţean Cristian Roiban, pe podiumul balcanic!

Secţia de atletism a Clubului Sportiv Universitatea Reşiţa şi-a adăugat în palmares o medalie balcanică! Sprinterul Cristian Roiban, campionul naţional al probei de 100 m plat, a cucerit bronz cu ştafeta de 4×100 m a României, în cadrul Balcaniadei de seniori desfăşurate în Serbia, la Kraljevo. Valorosul vitezist cărăşean a fost felicitat printr-un mesaj postat online de Octavian Măzăran, directorul clubul universitar reşiţean:

“La ultimul concurs oficial pe anul 2023, sprinterul nostru Cristian Roiban reuşeşte să obțină încă o medalie pentru CSU Reşiţa. Făcând parte din echipa națională, împreună cu Petre Rezmires, Valentin Tănase şi Alin Anton, stafeta de 4 X 100 m a României s-a clasat pe un binemeritat loc 3 la Campionatele Balcanice de atletism ce se desfășoară la Kraljevo/Serbia. Felicitări şi mult succes în pregătirea Campionatelor Europene #Roma2024.”


Cristian Roiban este elevul profesorului-antrenor Octavian Bârsanu. Ştafeta tricoloră a terminat cursa de 4×100 m cu timpul de 39 de secunde şi 65 de sutimi, fiind devansată de Turcia (39.09, record balcanic) şi Grecia (39.52). România s-a prezentat cu 23 de sportivi la Campionatele Balcanice din Serbia.

Cele mai citite

Related Articles