Atletismul reşiţean aduce două medalii de la Naţionalele cadeţilor

Atleţii reşiţeni s-au întors cu rezultate bune de la Campionatele Naţionale Under 18. În cadrul competiţiei desfăşurate la Bucureşti, sportivii de la CSS şi CS Universitatea Reşiţa au cucerit două medalii în probe individuale şi au fost aproape de podium la ştafetă. Rezultatele obţinute în capitală sunt trecute în revistă de profesorul-antrenor Octavian Bârsanu.

“Răzvan Valentin Stanciu a concurat în proba de 200 m plat, unde a obținut medalia de bronz cu un rezultat de 22 secunde și 37 de sutimi. El este legitimat la Clubul Sportiv Universitatea Reşiţa și este antrenat de către profesorul Irinel Dumitru. Cristian Ionescu a obținut medalia de argint în proba de săritură în lungime cu un rezultat de 6 m și 93 cm. Cristian este elevul meu, este sportivul Clubului Sportiv Școlar Reșița şi are dublă legitimare cu CS Universitatea Reșița. La aceleaşi Campionate Naţionale,  vreau să amintesc și prestaţia ștafetei de 4×100 m a Clubului Sportiv Școlar Reșița, care a obținut locul patru, având în componență pe următorii sportivi: Felix Nicolae, Cristian Ionescu, Robert Ciolacu și Darius Berta”, a precizat profesorul Octavian Bârsanu.

Următorul concurs major din calendarul atleţilor este Campionatul Naţional de seniori, care va avea loc weekendul următor. Pentru medalii vor lupta sprinterii reşiţeni Cristian Roiban şi Daria Grigoroiu.

Cele mai citite

Related Articles