[AUDIO-FOTO] Atleții cărășeni, evoluții mulțumitoare la Campionatele Balcanice

Două atlete cărășene, Eliana Anason și Karina Tămășilă au participat zilele trecute la Campionatele Balcanice pentru junioare I, desfășurate în Turcia. Despre evoluția acestora antrenorul Cristian Dragomir, care le-a însoțit la întreceri a afirmat:

Deplasarea a fost una destul de grea, drumul fiind parcurs cu autocarul, a durat foarte mult dar întru-un final am ajuns, destul de târziu însă. Fetele au fost mezinele acestui concurs având doar 16 ani și cred ca merită felicitate că la această vârstă au reușit să prindă echipa națională de junioare I.”

Un alt sportiv cărășan, Horia Ianc campion național la aruncarea greutății a participat la Campionatele Balcanice de juniori II din Serbia. Antrenorul acestuia, Irinel Dumitru a vorbit despre evoluția sportivului său:

Am fost la Campionatele Balcanice de juniori II, cu Horia Ianc care a participat în proba de aruncare a greutății, unde, cu o aruncare de 15 metri și 96 de cm s-a clasat pe locul 7. Din păcate, se pare ca emoțiile primei competiții internaționale pentru acest băiat și-au ”arătat colții” și în momentul concursului nu a fost la adevărata lui valoare

Recent Horia Ianc a cucerit medalia de aur de campionatele naționale în proba de aruncare a greutății cu 16 metri si 35 de centimetri.

Alexandru Galbenu

Cele mai citite

Related Articles