Atleţii caransebeşeni vor lupta pentru medalii la Naţionalele de cros

După ce şi-au făcut încălzirea la Memorialul Iosif Korka, atleţii de la CSS Caransebeş se pregătesc pentru o serie de competiţii oficiale programate în următoarele săptămâni. Prima dintre ele are loc chiar în acest weekend. Cu detalii, coordonatorul şcolii caransebeşene de atletism, antrenorul emerit Cristian Dragomir.

“În data de 21 octombrie se desfășoară la Poiana Stampei, lângă Vatra Dornei, Campionatul Național de cros  U18, U16 și la toate categoriile de copii. În 28 octombrie, deci peste o săptămână, în aceeași localitate, se va desfăşura  Campionatul Național de cros U20, seniori și tineret, după care urmează, în 17-19 noiembrie, Campionatul Balcanic de cros – unde sper eu să reprezinte țara noastră și Lucian Ştefan, la categoria de vârstă U20 juniori mari. El are dreptul să alerge anul acesta și la U18 şi la U20, așadar va avea o perioadă destul de încărcată. Iar în 10-11 decembrie se desfășoară la Bruxelles Campionatul European de cros, unde de asemenea nutrim speranța să ducem echipă de juniori și de junioare – și, de ce nu, să ne plasăm pe un loc cât mai sus, undeva printre primele șase echipe. Cel puțin astea sunt planurile.

Revenind la competiţia de săptămâna aceasta, noi vom participa în 21 octombrie la Naţionalele de cros cu 14 atleți care vor concura la diverse categorii de vârstă. Sperăm noi să obținem rezultate bune, să ne întoarcem cel puțin cu una, de ce nu cu două medalii de la acest campionat. Iar în 28, bineînțeles, Lucian Ştefan va concura din nou la categoria U20”, a precizat tehnicianul Cristian Dragomir, cel care este şi vicepreşedintele Federaţiei Române de Atletism.

Cele mai citite

Related Articles