[AUDIO] Atleți de aur și argint la Caransebeș

La Pitești au avut loc la finalul săptămânii trecute Campioantele Naționale Școlare de atletism rezervate juniorilor I, II și III. Clubul Sportiv Școlar Caransebeș a obținut 3 medalii, una de aur și două de argint. Cea de aur a fost cucerită de Karina Tămășilă în proba de 5000 de metri cu record personal de 17 minute și 56 secunde. Este un rezultat valoros fiindcă sportiva cărășană este junioară II și are doar 16 ani. Tot Karina Tămășilă a obținut argintul în proba de 3000 de metri. Tot medalie de argint a cucerit și Loredana Cimpoieru la 1500 metri, în condițiile în care sportiva din Caransebeș a evoluat ușor accidentată.
Antrenorul emerit, Cristian Dragomir a vorbit, pentru Radio România Reșița, despre participarea atleților din Caransebeș la aceste întreceri.

”Din punctul de vedere al clasării în primii trei este foarte bine. Cu atât mai mult cu cât avem și o clasare pe locul 4, deci foarte aproape de medalie. Din punct de vedere al performanțelor sportive și din punctul meu ca specialist, nu sunt chiar foarte mulțumit.  Andrei Mirea a ocupat locul 4 la 3000 m obstacole cu timpul de 10 minute și 2 secunde. Și de la acesta mă așteptam la o medalie, dar n-a fost să fie. Oricum, a concluzionat, Cristian Dragomir, cu aceste trei medalii, numărul celor cucerite în acest an de CSS Caransebes a ajuns la 11 și sezonul de abia începe.

Karina Tamasila

atletism

Cristina Corocan

De același autor

Related Articles