Atletele de la CSS Caransebeș, la o sutime de secundă de argint

188

Atletele de la CSS Caransebeș au încheiat pe podium Campionatele Naționale de cadeți, întreceri desfășurate la București și rezervate sportivilor cu vârsta de 16 și 17 ani.

Au înregistrat un timp foarte bun, dar au ratat medalia de argint pentru o sutime de secundă, după cum ne spune antrenorul emerit, Cristian Dragomir:

”Am fost cu o echipă de patru fete la aceste Campionate, cunoscute ca cele de juniori II. În această echipă a noastră sunt și două junioare III: Hanni Brecica și Denisa Ludica. În prima zi, la 1500 metri, Sorina Ciuche a înregistrat un timp foarte bun, dar s-a clasat pe locul 6. În proba de 400, Hanni Brecica, încă junioară III a luat locul 5. În a doua zi a avut loc proba de ștafetă și noi am reușit să ne întoarcem cu medalia de bronz cu o performanță de timp excelentă : 4 minute, 41 de secunde și 81 de sutimi. Am ”pierdut” medalia de argint pentru o sutime de secundă, iar departajarea s-a făcut doar cu ajutorul echipamentului video. Fetele au alergat excelent, în următoarea componență: Adina Chirilă, Denisa Ludica, Hanni Brecica și Sorina Ciuche. A fost o probă foarte spectaculoasă, iar primele trei ștafete clasate au fost la o distanță foarte mare de următoarele clasate, a spus antrenorul federal, prof. Cristian Dragomir.”

În proba de ștafetă au evoluat 16 cluburi, primele trecând linia de sosire atletele de la CSM Focșani, urmate de cele de la și cele de la CSS Caransebeș.

La finalul săptămânii atleții din Caransebeș vor lua parte la Bacău la un alt concurs important.