[AUDIO] Ascultătorul Radio Reșița a oferit azi banii promiși secției de gimnastică ritmică de la CSȘ Reșița!

1374

UPDATE: Banii promiși au ajuns la gimnastele din secția de ritmică a Clubului Sportiv Școlar Reșița. Astăzi fiul lui Nelu Mercioiu din Deta s-a deplasat spre Reșița pentru o oferi sportivelor suma necesară deplasării la Campionatele Naționale de junioare. Reamintim că Nelu Mercioiu, unul dintre ascultătorii Radio Reșița au auzit știrea și a decis să le ajute. De asemenea a promis fetelor clasate pe locurile 1-5 că le va premia. La întâlnirea de astăzi, antrenoarea Luminița Lațcu a dorit să îi mulțumească o dată în plus pentru gestul deosebit:

”Cu această ocazie vreau să-i mulțumesc, încă o dată, domnului Mercioiu pentru acești bani care ne sunt utili pentru deplasarea la Campionatul Național de la București din 6-9 octombrie. Dacă mai avem alte solicitări, primarul Reșiței ne-a asigurat de susținerea sa cu alte ocazii. Dorim să achiziționăm un covor de gimnastică ritmică, deoarece calitatea celui actual nu este cea optimă pentru competițiile oficiale. De aceea noi nu putem organiza la Reșița o astfel de competiție națională.”

20161005_131339

Dacă cheltuielile de transport le vor fi decontate de către Inspectoratul Școlar la întoarcerea acasă, atunci banii primiți de la timișoreanul Nelu Mercioiu vor fi folosiți pentru dotarea cu echipament sportiv al lotului de gimnastică ritmică.

UPDATE: Unul dintre ascultătorii Radio Reșița au auzit știrea în jurnalul orei 17.00 și a decis ca să suporte din propriul buzunar cheltuielile de transport al sportivelor la Campionatul Național al junioarelor de la București. De asemenea, Nelu Mercioiu din Deta a promis fetelor clasate pe locurile 1-5 că le va premia:

”În mașină când circul ascult Radio Reșița și am auzit la jurnal că nu pot să plece fetele la București pentru ”marea” sumă de 680 de lei. Am sunat la Radio și am spus că voi da banii aceștia, doar să ajungă fetele la București, a spus Nelu Mercioiu.

Luminița Lațcu, antrenoarea reșițencelor apreciază gestul și mulțumește din suflet pentru susținere:

”Un frumos gest din partea unui ascultător Radio Reșița, care a auzit materialul de la Radio și a reacționat. Mulțumim din suflet pentru acești bani. Se pare că mai există oameni generoși, iubitori de sport”, a afirmat Luminița Lațcu.

UPDATE:  Gimnastele de la Clubul Sportiv Școlar Reșița au primit astăzi vestea că vor putea participa la Campionatul Național de gimnastică ritmică pentru senioare și junioare, după ce câteva zile au crezut că multele ore petrecute în sală, au fost în zadar.

Astăzi, directorul Clubului Sportiv Școlar Reșița, împreună cu inspectorul de specialitate au mers din nou la domnul inspector general unde s-a hotărât să plec cu ordin de plată, iar transportul să îl suportăm noi până la revenire” , a spus Luminița Lațcu.

Gimnastele de la Clubul Sportiv Școlar Reșița s-au pregătit tot anul pentru cea mai importantă competiție și anume Campionatul Național de gimnastică ritmică pentru senioare și junioare, însă visul lor a fost spulberat. Din cauza unor problem financiare, sportivele,  sunt în imposibilitatea de a se deplasa la București pentru a lua parte la acest Campionat.

Obiectivul de a nu participa la Campionatul Național de gimnastică ritmică junioare și senioare a fost îndeplinit. După toată truda și eforturile din partea sportivelor, parinților, antrenoarei de a sta nopți să termine de făcut fișe pentru concurs și melodii înregistrate în studioul Radio Reșita rezultatul verbal din partea Clubului Sportiv Școlar Reșița a fost că nu sunt bani pentrut nici o competitie. De 3 luni nu a intrat nici un leu spune directorul clubului și ca răspunzător de problema aceasta este Ministerul”, a scris Luminița Latcu pe o rețea de socializare.