Arabii o iubesc pe Simona Halep. Îi pregătesc o propunere extraordinară

Simona Halep are din ce în ce mai mulţi fani în întreaga lume, după un Australian Open formidabil în care a oferit cele mai spectaculoase partide ale turneului.

Simona Halep a ajuns pe locul 1 mondial la 9 octombrie 2017, însă şi-a îmbunătăţit simţitor imaginea după evoluţiile fantastice pe care le-a avut în 2018. Constănţeanca i-a cucerit pe iubitorii tenisului nu doar la Melbourne, ci şi în Orientul Mijlociu. Halep a avansat până în semifinalele turneului din Qatar, însă n-a apucat să joace cu Garbine Muguruza din cauza unei accidentări.

Românca s-a şi întors deja în ţară şi a anunţat că nu va evolua în Dubai Duty Free Championship (19-24 februarie), aşa cum şi-ar fi dorit. Retragerea Simonei nu i-a descurajat însă pe arabi. Impresionaţi de jocul Simonei, aceştia vor ca Halep să fie imaginea competiţiei!

„Dezbatem ideea de a o avea pe Simona Halep drept ambasador al mărcii pentru Dubai Duty Free, alături de Caroline Wozniacki şi Shuai Zhang“, a declarat, potrivit Digi Sport, Salah Tahlak, directorul turneului de la Dubai. Simona Halep a câştigat în 2015 trofeul la Dubai, după o finală împotriva Karolinei Pliskova.

De același autor

Related Articles