Aquacaraş vine alături de rossoneri! 100.000 de lei lunar pentru CSM Reşiţa

Conferinţa de presă organizată de responsabilii rossonerilor pentru prezentarea antrenorului Flavius Stoican a avut loc, nu întâmplător, la sediul Aquacaraş: cu acelaşi prilej, a fost anunţat faptul că gruparea din Valea Domanului va primi un sprijin financiar substanţial, 100.000 de lei lunar, din partea societăţii Aquacaraş. Contractul de sponsorizare a fost semnat, chiar în debutul întâlnirii cu jurnaliştii, de primarul Ioan Popa, directorul Aquacaraş, Aurel Filipescu, şi directorul executiv al clubului CSM Reşiţa, Cristian Bobar. Un ajutor binevenit, a apreciat edilul-şef al Reşiţei:

“Prin bunăvoința domnului Aurel Filipescu, a colegilor noștri de la Aquacaraş, a președintelui Consiliului Județean, Romeo Dunca, am reușit să atragem o resursă financiară importantă ca sponsorizare pentru a ajuta clubul de fotbal CSM Reșița, care reprezintă nu doar Reșița în liga a 2-a de fotbal, reprezintă practic tot județul Caraș-Severin – sau Banatul de munte, dacă vreți. E o chestiune de normalitate, e o chestiune pe care eu o aștept de mulți ani – să vină lângă noi agenți economici. E mai greu cu agenții economici privați, se pare, în ultima vreme, dar Aquacaraş este operatorul nostru de apă-canal și este un operator cu care avem o relație extrem de bună în ultimii ani. Mă bucur că au acceptat să vină să ni se alăture. Evident, jucătorii de fotbal vor purta echipamentele cu însemnele Aquacaraş, care  sunt deja inscipționate.

Sper să fie un prim pas și un semnal pentru alte societăți comerciale care înțeleg să vină alături de noi, pentru că au și beneficii de pe urma acestor acțiuni de sponsorizare. Dar ţin să menționez faptul că avem 48 de antrenori și 650 de copii legitimați, ca să se înțeleagă că banii nu merg toți în fotbal. Copiii reșițeni, copiii din Banat, au şansa să performeze în diferite sporturi – în șapte sporturi, doar la Clubul Muncitoresc. Asta e o bucurie.”

Aquacaraş este alături de rossoneri şi va susţine în continuare efortul de promovare a mişcării sportive din Valea Domanului, a spus, la rândul său, directorul Aurel Filipescu:

“Nu puteam fi decât alături de dl. primar – eu și colegii mei, cărora le mulțumesc – pentru efortul pe care îl face în oraș, și în sport, și în alte domenii. Sponsorizarea se ridică la 100.000 lei pe lună în anul competițional 2023-2024. Asta, datorită faptului că societatea are condiții graţie eforturilor  și progreselor pe care le-am făcut în ultima perioadă. Suntem alături de sport, suntem alături de dl. primar, vrem să răspundem și vom răspunde prezent la toate aceste eforturi pe care le face, pentru că avem și posibilitatea să ne dezvoltăm, să creștem acest efort”, a declarat Aurel Filipescu.

Odată cu semnarea acestui contract, Aquacaraş devine cel mai important sponsor al clubului din Valea Domanului.

foto: facebook Ioan Popa

De același autor

Related Articles