Antrenorul Mircea Rednic, în spital după un infarct

UTA a învins liderul FCSB în etapa a 7-a a Superligii de fotbal – dar emoţiile duelului l-au doborât pe antrenorul Mircea Rednic. Tehnicianul de 61 de ani a simţit dureri în piept în timpul partidei, dar si a doua zi. El a mers la spital pentru un consult, iar medicii i-au pus diagnosticul de infarct miocardic. Antrenorul arădenilor a fost operat de urgenţă, iar acum se află în afară de pericol. El va rămâne totuşi sub supraveghere timp de câteva zile. Rednic va reveni la echipă peste aproximativ o săptămână, au anunţat oficialii clubului UTA.

“În timpul jocului pe care echipa noastră l-a disputat cu FCSB la Arad, antrenorul principal al echipei, Mircea Rednic, a suferit un infarct miocardic. În urma unui control amănunțit, medicii au decis să-i monteze un stent și să-l țină sub supraveghere la Spitalul Județean, pentru următoarele zile. Rednic va reveni alături de echipă după aproximativ o săptămână, în funcție de starea medicală de la acel moment.

Îi dorim multă sănătate și îl așteptăm cât mai repede alături de echipă!”, se arată pe pagina de Facebook a grupării arădene.

Foto: facebook UTA Arad

Cele mai citite

Related Articles