Andrada Dinţă, pe urmele Alinei Vuc! Micuţa luptătoare reşiţeană, fruntaşă în Germania

Andrada Dinţă, noua steluţă a luptelor feminine din capitala Banatului de Munte, merge lansat pe calea performanţei!  După o serie de rezultate excelente pe plan intern, micuţa sportivă de la CSM Reşiţa a impresionat şi în cadrul unui puternic concurs de copii desfăşurat în Germania. Andrada a cucerit medalia de argint a categoriei 30 de kg, într-un turneu la care au participat sute de talente ale luptelor europene. Reşiţeanca a luptat cu succes inclusiv  contra băieţilor din categorie! Evoluţia ei a fost remarcată şi de Federaţia Română de Lupte:

„Cei mai mici luptători ne aduc speranța cea mare: luptele românești au viitorul asigurat! În Germania, la un puternic concurs destinat copiilor, România a urcat pe podium cu trei sportivi aflați la primul turneu internațional din cariera lor! Sofronovici Nicolae (38 kg, CSS Târgoviște), Sofia Filip (23 kg, CSS Târgoviște) și Andrada Dința (30 kg, CSM Reșița) au terminat cu medalii concursul la care au luat startul peste 300 de copii.

Micile luptătoare ale României au obținut argintul după lupte strânse în categorie, inclusiv cu băieți, iar Nicolae Sofronovici a obținut medalia de aur. Cu ei, privim cu încredere în viitorul apropiat al luptelor românești! Felicitări, dragi copii! Să fiți în continuare un exemplu de ambiție și determinare pentru cei din generația voastră!”, se arată în mesajul de felicitare postat pe contul de facebook al Federaţiei Române de Lupte.

Să remarcăm şi faptul că, în cazul Andradei, se confirmă zicala care spune că aşchia nu sare departe de copac: micuţa sportivă este fiica antrenorului Florin Dinţă, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Lupte din Caraş-Severin şi unul dintre cei mai valoroşi tehnicieni pe care îi are judeţul în momentul de faţă.   

De același autor

Related Articles