Amical de lux în Valea Domanului! Rossonerii îşi vor măsura forţele cu prim-divizionara UTA

La 10 zile după reluarea pregătirilor, echipa de fotbal CSM Reşiţa va înfrunta prim-divizionara UTA Arad, într-un amical ce nu fusese prevăzut iniţial în programul precompetiţional al rossonerilor.  

Bătrâna Doamnă şi-a schimbat planurile după tragerea la sorţi a programului SuperLigii: UTA ar fi trebuit să joace un test cu CFR Cluj pe 5 iulie, dar amicalul a căzut, pentru că ardelenii vor fi oaspeţi la Arad în etapa a doua a noului sezon.

În aceste condiţii, gruparea arădeană s-a reorientat rapid şi a perfectat un amical cu nou-promovata divizionară secundă CSM Reşiţa. Duelul amical a fost confirmat de şeful grupării din Valea Domanului: Cristian Bobar a precizat că jocul de verificare CSM Reşiţa-UTA Arad se va disputa joi, 6 iulie, de la ora 17.00, pe arena “Mircea Chivu”.

Contactat telefonic, antrenorul CSM-ului, Călin Cheregi, s-a declarat onorat de faptul că UTA a ales CSM Reşiţa ca parteneră de joc:

“În primul rând, ne bucură faptul că cei de la UTA, adică Mircea Rednic, a apelat la echipa noastră pentru un meci amical – chiar dacă nu suntem încă echilibrați din punct de vedere al pregătirii, pentru că noi vom fi în acel moment abia la zecea zi de pregătire. Dar suntem bucuroși şi ne face mândri că putem să fim adversarii unei echipe de Superligă. Referitor la joc, este clar că nu o să urmărim decât un mijloc de pregătire pentru a putea să ne desfășurăm mai departe activitatea planificată, dar este o acțiune care vine și în beneficiul nostru și al spectatorilor, pentru că vine o echipă de liga întâi care în mod sigur va expune tot ceea ce va avea mai bun în acel moment – deoarece ei sunt, sau vor fi în acel moment înainte de începerea campionatului.

Solicitarea a venit din partea celor de la UTA. Noi aveam planificat un meci abia vineri, 7 iunie, cu o echipă de liga a patra din zonă, dar am reconfigurat, să spun așa, planul de pregătire pentru a putea să jucăm cu cei de la UTA Arad.”

foto: Zoli Bagosi

Cele mai citite

Related Articles