Alina Vuc va lupta pentru bronz la Mondialul de la Belgrad!

UPDATE: Alina Vuc a ratat medalia de bronz a categoriei 50 kg la Campionatele Mondiale de lupte de la Belgrad. În meciul pentru treapta a treia a podiumului, ea a fost învinsă prin superioritate de americanca Sara Ann Hildebrant , câştigătoarea bronzului la ultima Olimpiadă.

Reşiţeanca Alina Vuc se află înaintea unei noi performanţe internaţionale! Sportiva formată la şcoala reşiţeană de lupte s-a calificat în finala mică a categoriei 50 kg la Campionatul Mondial care se desfăşoară la Belgrad. Reuşita celei mai titrate luptătoare a României a fost salutată şi de Federaţia Română de Lupte:

Finala pentru România! Alina Vuc este în faţa unei noi performanţe la Campionatul Mondial de Seniori: finala pentru bronz! Luptatoarea noastra a câştigat la tuş meciul din recalificari cu Jasmina Immaeva (UZB), dovedind ambiţia caracteristica şi dorinţa maximă de victorie! Alina Vuc o va întâlni pe americanca Sarah Ann Hildebrand, în finala pentru bronz a categoriei 50 kg. Aşa cum o ştim, Alina poate trece de orice adversar! Hai, Alina, ştim ca poti! Suntem alaturi de tine, cu pumnii strânşi! Hai, România!”, este mesajul postat pe pagina de facebook a Federaţiei Române de Lupte.

De același autor

Related Articles