Alina Vuc şi-a aflat prima adversară ! În optimile turneului olimpic va lupta cu o sportivă din Bulgaria

Luptătoarea Alina Vuc e gata de start în turneul olimpic! Creditată cu şanse mari la o medalie, dubla vicecampioană mondială şi vicecampioană europeană o va înfrunta vineri dimineaţă, în optimile categoriei  50 kg, pe bulgăroaica Miglena Selişka, informează Agerpres.

Desemnată cap de serie numărul doi, Alina Vuc  va avea un meci destul de greu, având în vedere că sportiva de 25 de ani din Bulgaria este  campioană europeană în 2020 şi medaliată cu bronz la Jocurile Europene din 2019. Meciul cu bulgăroaica va avea loc dimineaţă, în jurul orei 5.30. Dacă va trece de Miglena Selişka, Alina o va înfrunta în sferturi pe învingătoarea meciului dintre turcoaica Evin Demirhan şi americanca Sarah Ann Hildebrandt.

Tot vineri va intra în concurs  şi Albert Saritov, în limitele categoriei 97 kg la stilul liber. Tricolorul medaliat la Rio îl va avea ca adversar în optimi pe italianul Abraham de Jesus Conyedo Ruano. Reprezentantul Italiei are 27 de ani şi este  de origine cubaneză. El a câştigat bronzul la Mondialele din 2018 şi la Europenele din 2020.

Dacă va ajunge în sferturi, Saritov îl va înfrunta pe învingătorul confruntării dintre americanul Frederick Kyle Snyder  şi canadianul Jordan Steen.

foto: facebook

De același autor

Related Articles