Alina Vuc, inspiraţie pentru viitorii campioni! La Zorlenţu Mare s-a deschis sala de sport care îi poartă numele

Comuna cărăşeană Zorlenţu Mare şi-a ales modelul sportiv! Sala de sport din localitate poartă de acum numele Alinei Vuc, cea mai valoroasă luptătoare formată în Banatul de Munte. Cariera unei sportive de top mondial e cu siguranţă un bun exemplu pentru viitorii luptători – care ar putea face primii paşi către performanţă chiar în sala zorlenţeană. Iniţiativa administraţiei locale de aici a fost remarcată şi de Federaţia Română de Lupte, care a transmis cărăşenilor felicitări printr-o postare online.

“O nouă sală de sport poartă cu mândrie numele unei luptătoare! Sala de sport a comunei Zorlențu Mare (jud. Caraș Severin) va purta, începând din această lună, numele celei mai titrate luptătoare a României – Alina Vuc! Mulțumiri Primăriei și Consiliului Local al comunei Zorlențu Mare pentru oportunitatea de a atrage viitori campioni la sport, prin puterea exemplului!”, se arată în mesajul postat pe contul de facebook al Federaţiei Române de Lupte.


Nu e prima iniţiativă de acest gen în Caraş-Severin. În luna mai a anului trecut, Alina Vuc şi campionul de box Francisc Vaştag deveneau simboluri artistice şi sportive la Clubul Municipal din Reşiţa. Cei doi ambasadori de top ai sportului reşiţean sunt protagoniştii picturii murale realizate aici de artistul plastic Marian Truţulescu. Iniţiativa Primăriei Reşiţa a reprezentat atunci şi un frumos cadou făcut clubului Municipal, în anul în care acesta a împlinit două decenii de existenţă.

Cele mai citite

Related Articles