Alina Vuc a încheiat pe locul cinci Mondialul de la Oslo

Luptătoarea Alina Vuc se întoarce, din păcate, fără medalie de la Campionatul Mondial de seniori din Norvegia. Reşiţeanca a luptat în meciul pentru bronz cu o reprezentantă a Mongoliei, Otgonjargal Dolgorjav, sportiva asiatică reuşind să se impună la o diferenţă clară. În urma acestui rezultat, Alina a încheiat pe locul cinci competiţia feminină a categoriei 50 de kg. În cadrul Mondialului, sportiva legitimată la Steaua a învins-o în optimi pe norvegianca Ramona Eriksen, a dispus în sferturi de Madison Bianca Parks din Canada, dar a pierdut apoi semifinala cu japoneza Remina Yoshimoto şi meciul pentru bronz mondial, în faţa luptătoarei din Mongolia.

La Mondiale urmează întrecerile la stilul greco-roman, informează Agerpres. Aici, România va avea trei reprezentanţi, pe Răzvan Arnăut (cat. 60 kg), Mihai Răduţ (cat. 63 kg) şi Alin Alexuc-Ciurariu (cat. 130 kg).

La ediţia precedentă a Mondialelor, găzduită de Kazahstan în 2019, România a obţinut o medalie de argint prin Alina Vuc. Delegaţia tricoloră a numărat atunci 14 luptători.

foto: Agerpres

Cele mai citite

Related Articles