Alin Minteuan nu mai e antrenorul Reşiţei!

În această dimineaţă, clubul de fotbal CSM Reşiţa a anunţat rezilierea de comun acord a contractului cu antrenorul Alin Minteuan. Decizia vine în urma începutului de an dezastruos pentru formaţia din Valea Domanului. După cele cinci etape desfăşurate în sezonul de primăvară, bilanţul rosso-nerilor este de patru înfrângeri şi un rezultat de egalitate. Cel mai usturător eşec a fost acela consemnat la finalul săptămânii trecute, 0-6 cu ACSF Recea. De pregătirea echipei reşiţene se vor ocupa în continuare secundul Călin Cheregi şi preparatorul fizic Sergiu Coc. Decizia despărţirii de Minteuan a fost anunţată de şeful din Valea Domanului, Cristian Bobar.

“După o serie de rezultate negative ale echipei, reprezentată de mine, am avut o discuţie cu Alin Minteuan. A fost foarte dezamăgit, a vrut să renunţe la postul de antrenor principal. Am căzut de comun acord că aşa este mai bine în acest moment, chiar i-am spus să facă ce consideră el, pentru că eu unul nu-l demit, dar el a spus că este mai bine în acest moment. Era foarte supărat pe rezultatele din ultima perioadă şi mi-a spus că e mai bine să renunţe. Va rămâne preparatorul fizic adus de Alin Minteuan, Sergiu Coc, şi Călin Cheregi, care este antrenorul clubului pe o perioadă mai lungă. Cei doi vor fi interimari. Vom căuta soluţii în zilele următoare, sper să găsesc soluţia cea mai bună. Îmi pare rău că ne despărţim aşa de repede de Alin Minteuan, mai ales că am avut o perioadă foarte bună şi puteam să pun pariu cu oricine că îşi va continua contractul cel puţin până în vară la CSM Reşiţa. Asta este. Am avut şi o şedinţă mai lungă ieri cu jucătorii, după cum am mai spus, se vor aplica sancţiunile financiare cele mai drastice. Ceea ce am avut de spus, le-am spus în vestiar, a fost o şedinţă mai dură, dar ne spălăm rufele în familie, ca să spun aşa”, a declarat Cristian Bobar.

În acest moment, rosso-nerii se află pe locul 17 al clasamentului, cu 19 puncte în cont. În ultima etapă a sezonului regulat, pe 27 martie, CSM Reşiţa va primi acasă replica formaţiei FCU Craiova 1948.

Cele mai citite

Related Articles