Alergând la pădure 2020 – Împărțim potecile

Cea de a VI-a ediție a concursului Alergând la Pădure va avea loc în Reșița pe data de 26 aprilie 2020.

Devenit deja un eveniment cu tradiție în Reșița, Alergând la Pădure este un concurs de alergare montană născut din pasiunea pentru natură și mișcare în aer liber și din dorința de a contribui la încurajarea unui stil de viaţă sănătos și la dezvoltarea unei conștiințe prietenoase faţă de mediul înconjurător.

În 2020 Alergând la Pădure face un pas înainte fiind organizat sub forma unui eveniment sportiv cu strangere de fonduri pentru proiecte din comunitate. Organizatorii îşi doresc să promoveze un stil de viață sănătos care combină bucuria de a alerga cu aceea de a dărui.

Astfel, în perioada 20 ianuarie – 16 februarie 2020, organizațiile non-profit propun proiecte care se vor desfășura în Reșița în lunile următoare. Dintre aceastea, trei vor fi câștigătoare și vor intra în competiție. Odata finalizată selecția proiectelor, alergătorii care doresc să participe la concurs pot alege un proiect pe care îl susțin prin achitarea taxei de participare, o donație suplimentară optională și prin mobilizarea unui cerc de susținători care împărtășesc aceeași dorință.

Fondurile colectate în urma evenimentului vor fi direcționate către cele trei proiecte câștigătoare și se vor întoarce înapoi în comunitate.

Alergând la Pădure 2020 este organizat de Fundația Comunitară Banatul Montan în parteneriat cu Asociația Bike Attack.

Detalii complete despre eveniment se gasesc pe: www.alergandlapadure.ro

De același autor

Related Articles