AJF Caraş-Severin, preocupată de viitorul fotbalului cărăşean. Viorel Lolea: ” Sperăm ca în anii următori să dăm juniori pentru loturile naționale și pentru ligile superioare”

Dezvoltarea sectorului juvenil a fost şi anul acesta una dintre priorităţile Asociaţiei Judeţene de Fotbal din Caraş-Severin. Forul tutelar a impus şi echipelor de Liga a V-a obligaţia de a intra cu o echipă în competiţiile de copii sau juniori – iar strategia s-a dovedit a fi una câştigătoare. Numărul tinerilor fotbalişti a crescut spectaculos în ultimul sezon, spune preşedintele AJF, Viorel Lolea.

“La ora actuală avem un număr de 1520 de jucători juniori legitimaţi în județul Caraș-Severin – mai mult cu 664 față de anul trecut. Acești jucători juniori au participat în cadrul a 65 de echipe la toate competițiile organizate sub egida AJF Caraș-Severin. Bineînțeles, deocamdată avem cantitate, sperăm ca în anii următori să putem scoate iarăși și calitate, adică să dăm juniori pentru loturile naționale și pentru ligile superioare în aceeași măsură. Nu pot să nu laud performanța echipei CSM Reșița, care a ieșit campioană națională la juniori mari. Demn de remarcat este şi faptul că Selecționata de Vest, din care face parte și AJF Caraș-Severin la juniorii născuți în 2010, a ieșit campioană națională în urma competiției cu celelalte zone din țară.”

Sezonul acesta, Asociaţia Judeţeană de Fotbal Caraş-Severin a organizat opt campionate pe grupe de vârstă, de la Under 7 la Under 17 ani.

Cele mai citite

Related Articles