Adversară de calibru pentru CSM Școlar Reșița în Divizia A masculină de handbal

161

Meciurile din divizia A de handbal la masculin se vor relua la finalul acestei săptămâni. Echipa CSM Reșița continua lupta în seria B pentru atingerea obiectivului – ocuparea locul 5. Duminică, 25 februarie reșițenii vor evolua pe teren propriu cu o candidată la promovare, CSU Constantin Brâncuși din Târgu Jiu. Nu va fi un meci ușor, dar CSM Reșița a mai achiziționat un jucător, Alexandru Morar , care să ajute în zona central. De asemenea mizează pe aportul ”veteranului” Cristian Ionescu, cel care revine în poartă pentru CSM Reșița.

”Am decis împreună cu cei din conducere ca până în vară să fac parte din lotul echipei de seniori, având în vedere faptul că doi dintre portarii care au jucat în tur nu mai sunt. Adrian Sămânță a intrat la Școala de Poliție și Ovidiu Dumitru, care nu mai practică handbalul. E greu acum după o pauză de 2-3 ani în care nu prea am mai făcut mișcare. E greu, dar nu imposibil, a spus portarul Cristian Ionescu.

CSM Școlar Reșița ocupă în seria B locul 9 cu 9 puncte, iar adversara de duminică, 25 februarie locul II cu 27 de puncte.

Meciul dintre CSM Reșița și CSU Constantin Brâncuși din Târgu Jiu va începe la ora 12.00 în sala polivalentă din municipiu.

Cristina Corocan