Adrian Petrea: Contractul cu cei de la Dunărea Călărași nu este semnat încă

370

Managerul sportiv de la AHC Dunărea Călăraşi, Cristian Gavrilă, a anunțat zilele trecute că a ajuns la un acord cu antrenorul Adrian Petrea pentru a prelua banca tehnică a Dunării. Conferința de prezentare a noului tehnician era programată pentru data de 09.01.2016, însă fostul internațional a mai rămas la Reșița pentru că mai are de rezolvat câteva probleme și cu această ocazie a organizat și o întâlnire cu presa locală unde a vorbit despre negocierile purtate cu cei de la Călărași:

Nu neg faptul că sunt într-o discuție destul de avansată cu echipa Dunărea Călărași. Contractul nu este semnat încă. Ei pentru siguranță, în presa din Călărași m-au dat drept antrenorul echipei, dar nu am semnat contractul încă. Nu este un lucru foarte ușor pentru mine. Am stat și am analizat. La Reșița, eu, Cristi Pătru și Mișa Rohozneanu am construit o academie destul de bună, avem în spate 4 grupe de juniori, care pe plan național se comportă bine, an de an suntem prezenți la turneele finale, plus o echipă de seniori care a avut momente bune și mai puțin bune, dar o echipă care a promovat fără nicio înfrângere din Divizia A, a avut un prim an în Liga Națională extrem de bun, și acum un sezon 2016/2017 în care se zbate să supraviețuiască. Ca și construcție eu zic că putem să ne mândrim toți cu ce am realizat aici la Reșița.”

Nu știu când voi merge la Călărași. Referitor la contract, din punct de vedere financiar nu mai avem ce discuta, lucrurile sunt clare. Ar trebui să merg cât mai repede pentru că ei deja au început procesul de pregătire și mă așteaptă acolo. Depinde de vreme , de cum îmi termin lucrurile aici sau există o mică șansă să nu mai merg”, a mai spus Adrian Petrea.