ACS Slatina Timiş a pierdut la limită deplasarea de la Turceni. Promovata se va decide pe terenul cărăşenilor

S-au disputat meciurile din prima manşă a barajelor de promovare pentru Liga a III-a. Campioana Ligii a IV-a din Caraş-Severin, ACS Slatina Timiş, a evoluat pe terenul campioanei Gorjului, CSO Turceni – care s-a impus cu scorul de 1-0. Singurul gol al partidei a fost marcat în minutul 10, din penalty, de Daniel Unguru.
Turceniul are o echipă redutabilă, dar ACS Slatina Timiş poate întoarce rezultatul în faţa suporterilor de acasă, spune liderul cărăşenilor, Adrian Neagu:

“A fost un meci foarte greu, așa cum ne-am așteptat. Echipa din Turceni a avut avantajul terenului propriu, dar este o echipă foarte bună per ansamblu, cu jucători foarte experimentați, au condus ostilitățile. A venit penaltiul foarte repede, au reușit să deschidă scorul și cred că asta a făcut diferența – după care o repriză o repriză secundă echilibrată. Bineînțeles că noi nu am ieșit la atac, nu am vrut să ne expunem, știind că avem returul la noi acasă.

Am pierdut într-adevăr cu 1-0, dar cred că această luptă de baraj nu este jucată. Avem șansa noastră în retur. Sper că o să reușim să remontăm acest handicap și să ne calificăm în Liga a III-a. Fotbaliştii noștri s-au autodepășit, au făcut un joc bun, în a doua repriză. Pot spune că în prima repriză au intrat un pic timorați, poate și pentru că pentru mulți dintre ei acesta a fost primul meci de baraj din viața lor – iar acest lucru și-a pus cuvântul și n-au reușit să se monteze decât după pauză. Alex Cojocariu a intrat la pauză și a intrat foarte bine. Este un tânăr jucător promițător – dar toată echipa, cum am spus, s-a autodepășit, au făcut cu toţii eforturi foarte mari. Eu cred că au dat tot ce a fost mai buni din ei. Cred că returul va fi, la fel, un meci de luptă. Jucăm pe terenul propriu, care cred că o să ne avantajeze pe noi. Terenul la Slatina are dimensiuni mult mai accesibile pentru noi, pentru condiția noastră fizică, și sperăm să câștigăm.”

Manşa a doua a barajului de promovare, ACS Slatina-CSO Turceni, se dispută în data de 24 iunie, de la ora 17.30, pe terenul campioanei cărăşene.

Cele mai citite

Related Articles