ACS Poli Timişoara, înfrângere la limită

acs-poli

Nou-promovata în prima ligă, ACS Poli Timişoara a fost învinsă miercuri, 3 iulie, de echipa rusă de fotbal Lokomotiv Moscova cu scorul de 2-1, într-un meci amical din cadrul stagiului de pregătire din Austria.
Unicul gol al formaţiei timişorene a fost înscris de venezueleanul Jorge Ruiz, în minutul 60, iar Lokomotiv a marcat golul victoriei în minutul 89, precizează site-ul oficial al clubului de pe Bega.
ACS Poli a început în formula: Nuno Claro – Nohai, Scutaru, Şeroni, Marovic – Bărbuţ, Ov. Petre, R. Trandu, E. Nanu – S. Szekely, Al. Popovici. În repriza a doua a fost rulat restul lotului.
Conform acspoli.ro, în ultimele 20 de minute a evoluat şi Albin Hodza, un atacant francez născut la 7 februarie 1988, liber de contract. Hodza a fost legitimat în Italia, la Udinese, Paganese, Manfredonia, Sorrento şi Real Nocera, iar ultima dată a evoluat la gruparea bulgară Pirin Goţe Delcev.
Antrenorul Valentin Velcea a declarat că „nu rezultatul a fost obiectivul principal al meciului. Am dorit să vedem în special jucătorii noi, cum se prezintă din punct de vedere fizic, tehnic, tactic şi mental. Mai avem mult de muncă, suntem din nou în formare.“

De același autor

Related Articles