ACS Magica Balta, victorie amicală cu Nera Bogodinţ

La Reşiţa a avut loc în weekend amicalul dintre ACS Magica Balta Caransebeş, liderul Ligii a IV-a cărăşene, şi colega de eşalon Nera Bogodinţ. Meciul disputat pe sinteticul din Valea Domanului  s-a încheiat cu scorul de 3-0 în favoarea fotbaliştilor caransebeşeni. Adrian Megheleş, golgheterul Ligii a IV-a, a marcat o data din acţiune şi o dată din penalty, în minutele 11 și 58, iar Valeriu Stancu a reuşit cel de-al treilea gol în minutul 73. Petru Bona, antrenorul echipei Magica Balta:

“Două echipe bune, care au jucat fotbal. Un joc foarte bun de ambele părți. Noi am mai jucat acasă cu CSM Lugoj, am pierdut cu 2-5. A fost un joc bun, dar ne-au lipsit mai mulţi jucători. Mai avem un meci amical cu Voinţa Lupac. Noi n-am întrerupt deloc pregătirea, am avut continuitate. Schimbări în lot nu s-au produs, sperăm  să mai vină doi-trei jucători – dacă nu, ne axăm pe ce avem. Nu avem posibilitatea să mergem în cantonament, dar ne descurcăm. Am jucat la Reşiţa, în Valea Domanului, pentru că terenurile sunt desfundate iar aici avem condiții. Cristian Şodâncă ne-a chemat, am venit și este bine când joci pe terenuri bune, fără nămol. Obiectivul nostru este câștigarea campionatului, practic ne obligă clasamentul. Suntem în faţă, la șapte puncte diferență, și sperăm ca să ajungem la baraj. Trebuie să fim serioși, cu picioarele pe pământ și vom vedea.”

Despre joc a vorbit şi Cristian Şodâncă, team managerul grupării Nera Bogodinţ – o echipă tânără, cu ambiţii mari.

“A fost un meci de pregătire normal, destul de echilibrat până prin minutul 50-60, când am încercat să vedem și ceilalți băieți pe care îi avem în lot. Am avut în repriza a doua mulți tineri, mulți juniori pe care am vrut să-i vedem – unii în probe, alții au venit deja la noi și am vrut să le dăm șansa să se miște și să vedem cam la ce nivel sunt. Ne-au mai lipsit vreo cinci-șase jucători de bază din campionat, unii accidentați, alții plecaţi cu serviciul – dar nu ne-a interesat scorul, doar să facem un antrenament pe un teren bun împotriva unei echipe foarte bune, o echipă care este liderul campionatului. Pentru noi a fost primul amical, doar ce am făcut două antrenamente până la acest joc. Din păcate, infrastructura de la noi din județ nu ne permite să facem prea mult în perioada asta, dacă nu avem un teren sintetic. Dar o să încercăm să ne adunăm mai des la antrenament, o să mai vină probabil vreo doi jucători, eu zic că o să închegăm o echipă bună pentru retur și pentru sezonul următor.

Vom mai juca un amical cu CSM Reşiţa U19, echipa de juniori a lui Leo Doană, apoi ne deplasăm la Biserica Albă, în Serbia, pentru un meci amical cu echipa locală de acolo. În 24 februarie, probabil o să mergem tot în Serbia, la un meci amical – iar dacă nu se concretizează acel meci o să rămânem să jucăm aici returul, ca să spunem așa, cu CSMR U 19. Iar la început de martie o să avem un meci amical cu Retezatul Hațeg. Obiectivul echipei Nera Bogodinţ în actualul sezon este să joace fotbal, să formăm echipa pentru sezonul următor şi să adunăm puncte câte putem – astfel încât să fim clasați acolo sus, pe locurile 2-3. La locul I este greu să ne mai batem acum, dar nu o să depunem armele și o să ne luptăm. Sunt conștient că, dacă vom câștiga noi meciurile noastre, o să ajungem să ne luptăm chiar și cu Magica, pentru că vor mai pierde și ei puncte. Totul depinde de noi.”

De același autor

Related Articles