[AUDIO-FOTO] HC Adrian Petrea Reșița a obținut prima victorie în Liga Zimbrilor

118

HC Adrian Petrea Reșița a disputat cel de-al doilea meci din noua ediție a Ligii Naționale, Liga Zimbrilor, pe care l-a și câștigat. Așa cum pronostica și antrenorul Adrian Petrea, niciun meci nu este ușor și reșițenii au muncit din greu pentru a obține victoria. HC Adrian Petrea s-a impus după o luptă grea în fața nou-promovatei CSU Suceava, cu scorul de 26-24 (15-13), în etapa a doua a Ligii Zimbrilor. Cel mai bun marcator al reșițenilor a fost, interul Ilie Vaidasigan, cu 6 reușite, urmat de coordonatorul de joc Mihai Rohozneanu, cu 5 puncte.

Publicul a fost alături de echipă și și-a susținut favoriții până în final, aplaudând prima victorie din noul sezon, care se anunță unul foarte greu. Organizatorii au dorit să răsplătească fidelitatea suporterilor oferindu-le tricouri, dar și un playstation 4. Câstigătorul acestuia a donat premiul unui Centru de Plasament.

Vreau în primul rând să felicit adversarii, deoarece preconizam că va fi un meci greu, o partidă pe care noi ne-am dorit foarte mult să o câștigăm. La fel ca și în meciul cu Odorhei, victoria s-a decis în ultimele minute”, a spus antrenorul Adrian Petrea.

adrian-petrea-adrian-chirut-2

A fost un meci foarte frumos, foarte disputat, și publicul a fost extraordinar, dar din păcate s-a terminat rău pentru noi și bine pentru echipa din Reșița”, a spus antrenorul celor de la CSU Suceava, Adrian Chiruț.

Alexandru Galbenu