Val de aer cald peste România. Sunt așteptate maxime de 25 de grade Celsius

Vremea se schimbă semnificativ în zilele următoare şi va fi foarte caldă pentru această perioadă, cu până la 24, chiar 25 de grade în unele regiuni. În schimb, precipitaţiile vor fi puţine.

Chiar de duminică vremea va deveni caldă în majoritatea zonelor, iar de luni valorile termice vor creşte uşor şi vor caracteriza o vreme mai caldă decât în mod obişnuit pentru această perioadă din an, în toată ţara, astfel că de la jumătatea săptămânii vom avea peste 20 de grade, la început în jumătatea sudică a ţării, apoi în majoritatea regiunilor, joi, vineri să înregistrăm temperaturi de peste 20 de grade, chiar până la 24 de grade în Câmpia Română, 24, posibil şi 25 şi pentru ziua de vineri.

În acelaşi timp, şi nopţile vor fi mai calde. De luni noaptea, nu vom mai avea temperaturi negative, deci nu vor mai fi nici condiţiile de formare a brumei. Precipitaţii vom avea puţine în prima jumătate a săptămânii. Doar prin jumătatea nordică a ţării, pe alocuri, vor fi ploi slabe, inclusiv în zonele montane vor predomina ploile”, a declarat Constanţa Vâlciu, de la Administraţia Naţională de Meteorologie pentru Radio România Actualități.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

De același autor

Related Articles