„Va veni şi rândul vostru”! – premoniţie sau….

valiza udrea

Mai cu bilele la vedere, mai palmate, deputaţii au decis astăzi ca justiţia să-şi urmeze calea în noul dosar al Elenei Udrea, mai bine cunoscută sub denumirea de fata cu valiza, decât Blonda de la Cotroceni sau Blonda fatală României sau….sau câte or mai fi.

Asta e, doamna s-a împăcat cu ideea, ştie deja care e mersul, are geanta cu hăinuţe pregătită cu garderoba tomană-iarnă. Povestea cu geana de la valize i se trage; de la valizele cu milioane de euro pe care le-a primit. Pentru ea, pentru Cocoş, pentru partid, pentru pre…pardon, aici încă nu există dovezi şi nici nu vor veni prea curând.

După ce la celelalte voturi de ridicare a imunităţii îşi bătea năsucul, astăzi a trecut la ameninţări. Am fost parteneri, adversari, dar niciodata duşmani, şi eu cred că între noi, politicienii, trebuie să ramână competiţia şi nu lupta. Am incercat sa fiu un om onest, întotdeauna am ales sa spun adevărul şi aşa voi face şi acum. Vă spun adevarul despre ceea ce ştiu că se întâmplă în România. Resping acuzaţiile în forma pe care le-a adus Parchetul. Sistemul are interes să-i distrugă pe toţi cei care se opun.” – a declarat de la tribună Elena Udrea.

Mie mi se pare că doamna e distrusă de sistemul pe care l-a creat în parteneriat cu Traian Băsescu şi ceilalţi PDL-işti de frunte care încearcă acum să-şi acopere urmele în noul PNL. Cum adică nu aţi fost duşmani? Nu era o luptă pe viaţă şi pe moarte pentru putere? Nu doamna în cauză şi clica au inventat şi pus în funcţie sistemul de represiune numit DNA? Nu în mandatul domniilor lor s-au creat dosarele politice scoase din sertar când trebuia şi pentru cine trebuia? Oare chiar atât de scurtă cred domniile lor că e memoria noastră, a tuturor? Cum adică sistemul are interes să-i distrugă pe cei care se opun. Cine e sistemul până la urmă şi cine se opune.

Oare salariul de parlamentar a fosr suficient pentru a-i acoperi cheltuielile cu miile de perchi de pantofi, cumpărăturile de la Paris şi banii aruncaţi pe toate prostiile posibile şi imposibile? Sau a fost nevoită să-şi mai trimită şi bărbatul la produs? La produs bani, desigur şi cu sprijinul ei, a produs valize cu bani.

Rămâne totuşi o întrebare: expresia Va veni şi rândul vostru, cui îi era adresată; politicienilor în general, sau celor alături de care a furat România pe rupte. Noi suntem răbdători şi aşteptăm verdictul. Dar dacă justiţia se încăpăţânează dar să ne ofere spectacole televizate, avem o problemă. O problemă mare.

Dan Agache

Sursă foto: www.europalibera.org

De același autor

Related Articles