Trafic deviat la intrarea în Reşiţa. Se modifică şi traseul mijloacelor de transport public

Traficul rutier va fi restricţionat în municipiul Reşiţa, pe sensul Mol Câlnic – Renk, şoferii putând circula pe breteaua de lângă Bârzava.

Pentru continuarea lucrărilor de reintroducere a tramvaiului în oraş, de astăzi şi până luni, 24 octombrie, se deviază circulaţia autovehiculelor din sensul Mol – Renk pe breteaua rutieră de lângă Bârzava cu semnalizarea aferentă, anunţă Primăria Reşiţa.

Rugăm toţi participanţii la trafic să sporească atenţia în aceste zone, aceştia fiind rugaţi să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere sau indicaţiile ori semnalele poliţistului rutier. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat.

Din acest motiv, vor avea loc schimbări şi în cadrul transportului public local. Se modifică graficul de circulație al microbuzelor ce deservesc linia Kaufland – Bdul Muncii – Intim – strada Făgărașului – Kaufland.

Totodată, staţia capăt de linie de la Mol se mută la staţia Kaufland, iar de de la Mopar zona străzii Timişoarei spre Bulevardul Muncii se va face transportarea călătorilor la cursele aprobate din programul de transport local.

De același autor

Related Articles