[FOTO] Timișorenii s-au alăturat campaniei Muzică pentru viață, inițiată de Radio Reșita

Campania Muzică pentru viață, inițiată de Radio Reșita, pentru a sprijini copiii de la Centrul Primăvara, în ridicarea unei săli de recuperare şi kinetoterapie, a continuat aseară la Timisoara.

Acolo, tânărul interpret de muzică populară Sebastian Cucec, şi-a lansat primul CD, intitulat „Banatu-i pământul meu”. Evenimentul a avut loc la sala Filarmonicii în prezenţa mai multor invitaţi.

La finalul spectacolului, toţi cei prezenţi au fost invitaţi să facă donaţii pentru „copiii primăverii”. Timișorenii chiar au făcut donații și le mulțumim pe această cale, în numele copiilor de la Centrul Primăvara. Andreea Miroșu a asistat la spectacol:

Sebastian Cucec are numai 10 ani, este din localitatea timişeană Şag, şi în Săptămâna Luminată ne-a încântat cu melodiile sale şi la căsuţa de sticlă, amplasată în parcul Tricolorului din Reşiţa.

Suma colectată aseară, în Timișoara, a fost de 3286 de lei. Aceasta se va adăuga celor 101378 de lei, colectaţi în cadrul campaniei „Muzică pentru viaţă”, desfășurată în luna aprilie, la Reșița.