Suprasolicitat şi fără bani, Serviciul de Ambulanţă Caraş-Severin primeşte ajutor de la ISU Semenic

Serviciul Judeţean de Ambulanţă Caraş-Severin este suprasolicitat din cauza numărului mare de cetăţeni care sună şi cer să le fie trimis un echipaj ca fie testaţi de COVID-19. Managerul Daniela Popescu spune că de astăzi au primit şi ajutorul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă SEMENIC al judeţului Caraş-Severin.

Managerul Serviciul Judeţean de Ambulanţă Caraş-Severin, Daniela Popescu: A crescut foarte mult numărul de solicitări pentru testarea rapidă, cât şi pentru testarea PCR, dar de astăzi am primit şi sprijinul ISU Semenic, care ne ajută cu un echipaj în teren şi cu o maşină care să meargă cu un asistent să facă testările.

Mai mult, toate concediile de odihnă au fost reprogramate pentru o perioadă de 30 zile, iar personalul liber în această perioadă a fost rechemat la lucru. Nu au fost probleme, toţi au fost înţelegători, niciun angajat nu a refuzat să se întoarcă din concediu, a declarat Daniela Popescu.

Legat de problemele financiare ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Caraş-Severin, managerul Daniela Popescu a afirmat că speră la o suplimentare de buget de la Ministerul Sănătăţii, mai ales că le-a fost solicitat necesarul pentru perioada următoare.

Managerul Serviciul Judeţean de Ambulanţă Caraş-Severin, Daniela Popescu: Maşinile au nevoie de reparaţii pentru că se defectează, avem nevoie de cauciucuri pentru perioada de iarnă. Cele care sunt din anii 2007-2008 este clar că au mai mulţi kilometri şi necesită mult mai multe reparaţii. Medicamente şi materiale sanitare avem suficiente, maşinile sunt problema.

De același autor

Related Articles