[AUDIO] Staţionarul 3 Reşiţa are instalaţie de oxigen medicinal de ultimă generaţie pentru pacienţii diagnosticati cu SARS CoV 2

La Stationarul 3 al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Reşiţa a fost finalizată punerea în funcţiune a instalaţiei de oxigen medicinal. Noua investiţie realizată cu bani de la Consiliul Judeţean Caraş-Severin este extrem de necesară pentru pacienţii diagnosticati cu noul coronavirus. Proiectarea şi executarea retelei de oxigen au costat 270 de mii de lei iar amenajarea exterioară a fost efectuată cu sprijinul primăriei Reşiţa şi a unor firme importante din municipiu. Detalii ne oferă managerul unităţii medicale, Alina Stancovici.

Dacă rețeaua interioara a fost reabilitata acum câteva săptămâni, în timpul lucrărilor de renovare, partea exterioara, respectiv stocatorul de oxigen, a fost finalizata ieri, amplasamentul pentru stocator și montarea acestuia necesitând o serie de avize tehnice. Așadar, Stationarul 3 are rețea functionala de oxigen medicinal.

Suma necesara investiției pentru rețeaua de oxigen a fost suportata de Consiliul Judetean Caraș-Severin, iar amenajarea exterioara pentru amplasarea stocatorului de către firma Messer s-a făcut prin bunăvoința firmelor Electroechipament, TMK Reșița, ABC System, Calor Grup Reșița și a Primăriei Reșița.Sa fie spre folosul celor care au nevoie de sanatate ca de…aer!”

De același autor

Related Articles