Şoferii vor putea circula de săptămâna viitoare, în ambele sensuri pe strada Făgăraşului din Reşiţa

De săptămâna viitoare, circulaţia autovehiculelor pe strada Făgăraşului din Reşiţa se va redeschide în dublu sens, între intersecţiile cu strada Ţarcului şi Aleea Gugu.

Municipiul Reşiţa se pregăteşte pentru reintroducerea tramvaiului. Primarul Ioan Popa a anunţat că în data de 5 aprilie, dacă nu vor exista contestaţii va fi semnat contractul cu firma care a câştigat licitaţia. Lucrările vor începe pe două tronsoane, în Luncă, între Omv şi Universitate, iar în Govândari, între Kaufland şi Victoria.

Astfel că de luni, 4 aprilie, strada Făgăraşului va deveni circulabilă în ambele sensuri între intersecţiile cu strada Ţarcului şi Aleea Gugu. Cetăţenii care parchează pe acest tronson sunt rugaţi să-şi mute maşinile pe locurile amenajate în spatele blocului nr. 28 de pe strada Făgăraşului, respectiv în zona Aleea Gutâi, precizează Primăria Reşiţa, într-un comunicat de presă.

Începând cu data 4 aprilie, se redeschide circulația autovehiculelor pe str. Făgărașului în dublu sens, de la intersecția cu str. Țarcului la intersecția cu Al. Gugu, pentru fluidizarea circulației (luând în considerare lucrările de modernizare la transportul public local electric efectuat cu tramvaiul), motiv pentru care vă rugăm să eliberați locurile de parcare stradale și să ocupați locurile de parcare relocate pentru dumneavoastră.Rugăm toți participanții la trafic să sporească atenția în aceste zone, aceștia fiind rugați să respecte semnificația indicatoarelor rutiere sau indicațiile ori semnalele polițistului rutier.

De același autor

Related Articles