[AUDIO] România, fără medalie olimpică la gimnastică după 44 de ani

Gimnasta  Cătălina Ponor a ocupat locul 7 în finala de la bârnă,  la Jocurile Olimpice de la Rio.  Românca, triplă campioană olimpică la Atena, în 2004, a avut o evoluție cu ezitări și a primit doar nota 14.

”A fost greu, am încercat să lupt, am încercat să reprezint România cât am putu de bine dar din păcate au fost foarte multe mesaje negative, foarte multe unde negative care m-au atins. Important este că sunt sănătoasă, am terminat concursul cu bine și să ajungem sănătoși acasă. Eu nu mi-am pus absolut deloc problema retragerii, mai am de luptat, mai am de continuat. Sunt triplă campioană olimpică și mă bucur că am reușit să ajung la a treia ediție a Jocurilor Olimpice și să reprezint România atât cât am putut de bine.”

Totodată, gimnastul român Marian Drăgulescu a ratat cu puțin medalia de bronz la sărituri, după ce s-a clasat pe locul al patrulea, la egalitate cu medaliatul cu bronz, japonezul Kenzo Shirai.

”Sunt bucuros că am putut să îmi fac săriturile cât am putut eu de bine dar acesta este concursul, a fost o finală foarte puternică. Mi-a lipsit foarte puțin, am fost la egalitate cu cel de pe locul trei dar la execuție s-a făcut diferența și atunci a urcat el pe podium. Sunt mulțumit de ce am sărit, nu am niciun regret, mă bucur că am fost aici, că m-am calificat, că am putut să particip la Jocurile Olimpice și ies cu fruntea sus din această competiție.”

Cele mai citite

Related Articles