Reșița: Noi restricții de circulație

Din această săptămâna, în Reşiţa vor apărea noi restricţii de circulaţie. Au fost aprobate lucrările la linia de rulare a tramvaiului în cartierul Muncitoresc, dar va începe şi reabilitarea carosabilului pe Calea Timişoarei.

Vom demara lucrările pe Calea Timișoarei, de la Mol până la conexiunea cu pasajul de la Intim. Avizăm și pornirea lucrărilor din Muncitoresc, pe la Catedrală, pe lângă Universalul Vechi până la Poșta Veche. Încep lucrările în zona respectivă, iar termenul de finalizare este undeva în luna martie-aprilie a anului viitor”, a declarat primarul municipiului Reșița, Ioan Popa.

Astfel se restricționează circulația autovehiculelor între P-ța Republicii și pasaj Nera la o bandă de circulație, pe ambele sensuri de deplasare. Tot din data de 26 septembrie vor începe și lucrările la infrastructura rutieră pentru proiectul de reabilitare a străzilor Timișoarei și Bârzăviței, pe sectorul de drum cuprins între intersecția str. Timișoarei cu str. Grădiște până la pasajul Intim. În vederea execuției acestora, se va restricționa circulația autovehiculelor în funcție de evoluția lucrărilor, la o bandă de circulație, pe ambele sensuri de deplasare.

Transportul public local de persoane se va desfășura pe aceleași trasee, iar accesul pentru stația de autobuz de la MOL se va realiza din fața stației de carburanți. Pe măsura avansării lucrărilor în etapele următoare se vor extinde sau restrânge restricțiile.

În continuare, rămân valabile restricțiile de circulație din Govândari (Bulevardul Republicii), Triaj și Lunca Pomostului (de la OMV până la Univesitate).

„Solicităm tuturor șoferilor să sporească atenția în aceste zone și îi rugăm să respecte semnificația indicatoarelor rutiere sau indicațiile polițistului rutier Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere”, transmit reprezentanții Primăriei.

Piața Republicii – Pasaj Nera

OMV – Universitate

Govândari și Triaj

De același autor

Related Articles