PORR „atacă” și ultimul tronson al liniei de tramvai

În această dimineață au început lucrările și pe ultimul segment rămas neatacat pe traseul liniei de tramvai din Reșița. Angajații de la PORR decopertează vechea linie de tramvai, la baza pasajului din zona centrală a orașului. Primarul Ioan Popa recunoaște că lucrările pe acest tronson sunt complicate și presupun inclusiv reabilitarea și punerea în siguranță a pasajului. Aici va fi mai simplu decât la Intim, pentru că e pasajul, după care vine o zonă de structură pe sol și podul peste Bârzava de la o UCMR, a declarat Ioan Popa.

„Vom mai avea o zonă de disconfort major și știu asta, știm cu toții asta.  Atunci când vom lucra între Universitate și Poșta Veche, pe distanța de 1,5 km. Este o zonă va fi greu de gestionat. Va trebui să dirijăm circulația prin zona Nera prin spate sau prin Piața Sud, dar sunt convins că vom trece și peste asta”.

Primarul Ioan Popa are și o veste bună legată de șantierul deschis în Lunca Pomostului, acolo unde au fost deja montate șinele de tramvai.

„În timpul în care noi nu vedem pentru că nu circulăm prin bulevardul Revoluția din Decembrie, mă refer de la Universitate până la stația Peco OMV, acolo deja liniile sunt poziționate, sunt turnate betoanele. În zona respectivă, lucrările vor fi finalizate în mare viteză”.

De același autor

Related Articles