Maratonul Autorilor s-a desfășurat cu succes la Reșița

Reșița are viitor prin cultură au afirmat astăzi personalitățile invitate de jurnalistul și scriitorul, Daniel Botgros, la Maratonul autorilor-Edidura Pavcon București. Manifestarea s-a desfățurat cu sprijinul UBB Reșița și al Casei de Cultură Studențească.

Cei prezenți, un public numeros, au beneficiat de lansări multiple de carte, semnate de prof. univ. dr. Dan D. Farcaș (București) – volume de povestiri și non-fiction (București), Daniel Botgros (Reșița) – roman, Traian Bădulescu (București) – povestiri, Constantin D. Pavel (București) – povestiri.

Emoționat, Daniel Botgros a salutat atât invitații cât și pe cei prezenți, mulțumindu-le pentru onestitate. De altfel directorul editurii Pavcon, Constantin Pavel a mărturisit că orașul de pe Bârzava devine un pol cultural important al țării, o frumoasă destinație pentru cei care iubesc cartea și natura.

Academicianul Dan D. Farcaș , reîntors după 3 ani acasă în orașul natal, dăruit pe lângă cărți un optimism contagios, bucuros să-și revadă vechii prieteni din Banatul de Munte. O atmosferă rafinată, într-un spațiu primitor bine aranjat de Daniel Amariei și Alexandru Ungureanu din partea Casei Studenților.

În vremuri ce par că întrec cu mult literatura SF, cartea rămâne cel mai bun medicament și prieten, pentru că vindecarea vine prin cultură. Un motiv pentru care la ediția următoare a emisiunii Boema interlocutorii noștri vor fi Daniel Botgros și invitații săi la Maratonul Autorilor!

Campania ”Muzică pentru viață!”

Împreună putem salva vieți!

De același autor

Related Articles