Manifestările de Ziua Națională a României restricționează traficul în centrul Aradului

Traficul va fi restricţionat pe Bulevardul Revoluţiei din Arad, miercuri, 30 noiembrie, între orele 14:00 – 15:30, pentru repetiţia paradei de Ziua Naţională a României. Este vizat tronsonul de la Teatrul Clasic Ioan Slavici până la intersecţia cu strada N. Grigorescu.

Tot miercuri, dar în intervalul orar 15:00 -17:00, circulaţia va fi oprită pe traseul strada Corneliu Coposu – B-dul Revoluţiei – Teatru – retur, pentru desfăşurarea Paradei portului popular, ce va începe la ora 15:00. Plecarea va fi din fața Consiliului Județean Arad.

O zi mai târziu, pe 1 decembrie 2022,  între orele 11:00 – 14:30, accesul pe Bulevardul Revoluției va fi restricționat din nou, pe același tronson cuprins între Teatrul Clasic Ioan Slavici și str. N. Grigorescu, pentru desfășurarea în cele mai bune condiții a evenimentelor omagiale organizate cu prilejul Zilei Naționale a României, 1 Decembrie.

Cu aceeași ocazie, Comisia de Sistematizare a Circulației a avizat favorabil solicitarea de interzicere a parcării pe principalul bulevard din municipiu, tronsonul delimitat de strada 1 Decembrie 1918 și Biserica Roșie, între orele 11:00 – 14:30.

De același autor

Related Articles