Horoscop,11 octombrie 2015

horoscop

Previziunile astrale pentru 11 octombrie:

Conjuncţia Mercur-Soare poate determina schimbări profunde în modul de viaţă, în concepţii şi credinţe. Să nu vă surprindă dacă observaţi că se petrec astfel de schimbări! Sunt momente în care soarta impune schimbări majore.

BALANŢĂ- Este foarte posibil să se petreacaăceva deosebit pe plan social sau în relaţiile sentimentale. Sunt favorizate întâlnirile de afaceri şi investiţiile pentru camin. Spre seară, un prieten vă dă o veste bună.

SCORPION–Un bărbat mai în vârstă vă ajută cu sfaturi şi reuşiţi să aplanaţi un conflict mai vechi. Nu încercaţi să vă rezolvaţi singur toate problemele! Astăzi nu vă puteţi concentra prea bine. Cel mai bine ar fi să nu refuzaţi sprijinul unui prieten apropiat.

SĂGETĂTOR- Dimineaţa sunteţi indispus şi comunicaţi mai greu cu anturajul şi cu familia. Vă recomandăm să vă ordonaţi ideile. Spre seara s-ar putea să fiţi invitat la o petrecere. Aveţi ocazia să faceţi cunoştinţă cu o persoană care va juca un rol important în viaţa dumneavoastră.

CAPRICORN – Se pare că dimineaţa aveţi mult de alergat, pentru a rezolva probleme legate de o moştenire. După-amiază vă pregătiţi pentru o călătorie lungă împreună cu partenerul de viaţă. Aveţi idei originale, care se pot materializa în scurt timp.

VĂRSĂTOR –Colaboraţi foarte bine cu un partener de afaceri şi reuşiţi să încheiaţi o tranzacţie strălucită. Relaţiile cu persoana iubită trec printr-un moment delicat. Dar, dacă sunteţi dispus să discutaţi calm, totul se poate rezolva. Astăzi cel mai bine ar fi să nu neglijaţi activităţile casnice, dar nici odihna.

PEŞTI- Dimineaţa s-ar putea ca relaţiile sentimentale să fie mai încordate. Vă sfătuim să nu vă ambiţionaţi şi să aveţi răbdare ca partenerul de viaţă să se calmeze. Se pare că sunteţi nevoit să plecaţi într-o delegaţie care se anunţă destul de dificilă, să fiţi foarte atent la acte.

BERBEC – Sunt şanse să începeţi o activitate comercială din care veţi câştiga bine. Sunteţi apreciat de şefi, ceea ce stârneşte invidia colegilor. Vă recomandăm să acceptaţi munca în echipă. Nu faceţi eforturi mari! Riscaţi să aveţi probleme cu sănătatea.

TAUR – Aveţi un farmec deosebit şi atrageti admiraţia celor din jur. Cu puţină atenţie, vă puteţi descurca excelent în afaceri. Aveţi ocazia să faceţi o investiţie importantă pentru casă. Vă sfătuim să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu şefii.

GEMENI–Spontaneitatea vă ajută să aveţi succes la locul de muncă sau în afaceri. Planurile referitoare la o investiţie serioasă încep să prindă contur. Vă recomandăm să nu va neglijaţi familia. Ar fi bine sa va faceti timp si pentru copii, nepoţi pentru că timpul trece iar viaţa este scurtă.

RAC – La serviciu reuşiţi să va afirmaţi aproape fără nici un efort. Sunteţi plin de energie şi merită să valorificaţi momentul ca să terminaţi tot v-aţi propus. Dupa-amiază s-ar putea să aveţi o discuţie cu un prieten pornind de la o datorie mai veche, pe care nu a reuşit să vi-o înapoieze.

LEU – Dimineaţa s-ar putea să fiţi bulversat din cauza unor probleme de natură sentimentală. Vă recomandăm să acordaţi mai mult timp activităţilor casnice. Puteti sa va ocupati de reparatii, reamenajari sau alte activităţi casnice.

FECIOARĂ –Dimineaţa nu prea reuşiţi să faceţi ce v-aţi propus, pentru că intervin o mulţime de evenimente neprevăzute. Vă sfătuim să nu vă enervaţi şi să fiţi perseverent. După-amiază faceţi cunoştinţă cu o persoană care vă dă câteva idei de afaceri numai bune de pus în practică.

Cele mai citite

Related Articles