horoscop

Previziunile astrale pentru 9 iulie:

Trigonul planetelor Marte si Neptun va confera optimism si sanse mari de reusita in toate domeniile de activitate. Atentie, insa: sansa trebuie ajutata. Nu uitati ca planetele doar predispun!

RAC- Racii se simt în formă. Nu sunt deranjați deloc de căldura care îi face pe cei din jur să fie tot mai ursuzi. În tot acest timp, cei născuți sub acest semn al horoscopului își urmează liniștiți planurile. Au noroc, pot avea parte de un castig neasteptat cu care vor pleca intr-o scurta vacanta,

LEII-stau ca pe ace. Își fac tot felul de gânduri negre cu privire la viitor, deși multe dintre ele sunt complet nefondate. E o perioadă a îndoielilor, care va trece daca veti avea parte de sprijinul familiei. Sunteti complexat si dezamagit, dar nu cedati nervos pentru ca va iesi soarele se pe strada voastra.

FECIOARĂ- Fecioarele nu fac față deloc la locul de muncă. Ba mai mult, cheltuie foarte mulți bani și sunt neatenți în tot ce fac. De vină e căldura, la care sunt expuși fără încetare, mulți dintre ei preferând activitățile în aer liber.

BALANȚĂ- Balanțele primesc tot felul de vești contradictorii azi, încât nu mai știu pe cine să creadă. Au nevoie de mai multă odihnă și să se detașeze de problemele presante, pe care nu le pot rezolva în actuala stare de nervozitate. Din punct de vedere financiar, ati acumulat datorii si trebuie sa actionati urgent pentru a le achita.

SCORPION- Scorpionii sunt reticenți și acceptă cu mare dificultate noile oportunități care li se ivesc. Vor regreta această rigiditate, însă, deocamdată nu își dau seama de asta. Cea mai bună strategie ar fi combinarea rabdarii cu îndrăzneala., aceasta este reteta care vi se potriveste in aceasta perioada.

SAGETATORII-par să calce pe toată lumea pe bătături azi. Nu au deloc tact, sunt lipsiți de înțelegere atât față de prieteni, cât și față de străini. Se simt iritați și nu reușesc să facă niciun  progres în orice aspect al vieții lor.

CAPRICORN- Stagnare și pentru Capricorni. Dificultățile financiare cu care se confruntă par să se fi agravat și mai mult în ultima perioadă, astfel că vor intra în curând în ”zodia împrumuturilor”. Visează la o vacanță, undeva departe tot din bani imprumutati evident.

VĂRSĂTOR-Vărsătorii se combină. Au tot felul de relații noi, aparent ciudate, cu persoane neobișnuite. Aceste noi pasiuni ale nativilor acestei zodii ridică multe întrebări, însă niciuna dintre ele nu primește răspuns. O perioadă enigmatică, dar favorabila acestor nativi.

PEȘTI-Peștii au nevoie de o schimbare, însă amână totul până în ultima clipă. Azi ar putea fi o zi perfectă pentru ceva diferit, însă totul depinde de cât de multă încredere incredere au in cei de langa ei. Din punct de vedere financiar grijile au disparut ca prin minune, au ei secretul lor.

BERBEC- Berbecii trec printr-o criză profundă de personalitate astăzi. Ezită in toate planurile, iar acest lucru îi costă, mai ales pe plan financiar, acolo unde au înregistrat un regres semnificativ în ultima perioadă. Nici la capitolul dragoste nu au mai mult noroc.

TAUR- E nevoie de mai multă grijă pentru propria persoană din partea nativilor acestei zodii. Chiar dacă Taurii nu sunt neapărat altruiști, ei aleg să își neglijeze nevoile pentru a-i ajuta pe cei dragi. Din aceasta cauza s-ar putea sa aiba si probleme de sanatate pentru ca pur si simplu sunt surmenati.

GEMENI- Afacerile merg excelent azi pentru Gemeni, care evaluează inspirat oportunitățile și aleg calea cea mai scurtă spre cel mai consistent profit. Nu au același noroc, însă, și în relațiile cu persoana iubită, acolo un conflict arde la foc mocnit de ceva vreme iar reprosurile continua sa apara.