horoscop

Previziunile astrale ale zilei 8 octombrie 2014:

Luna Plină nu poate să predispună decât la agitaţie. Riscul de accidente şi scandaluri este în creştere. Nu uitaţi că omul îşi stăpâneşte propriul destin.

Balanţă- Faceţi o analiza la rece a resurselor financiare de care dispuneţi şi rezultatul nu e prea vesel. Discutaţi cu partenerul de viaţă despre veniturile fiecăruia şi descoperiţi că există un mare deficit în buget pe care trebuie să-l echilibraţi cumva.

Scorpion– Sunteţi un interlocutor de nădejde de la care oricine are ceva de învăţat astăzi. Un bun management vă asigură şi un statut social la care unii doar visează.

Săgetător– Fiţi foarte cumpătat când vine vorba de cheltuieli, aveţi mai multe plăţi de făcut în scurt timp şi dacă aruncaţi cu banii într-o singură direcţie, nu o veţi mai scote la capăt. Prudenţa şi mai ales talentul de administrator al propriilor resurse se vor dovedi a fi cheia acestei probleme.

Capricorn – Aţi avea nevoie de un stimulent care să vă dea curaj să porniţi într-o direcţie faţă de care aveţi o mare atracţie. Stimulentul trebuie să fie cât se poate de puternic, pentru că nu ajunge doar să vreţi să atingeţi un anumit scop.

Vărsător– Vă aflaţi în preajma unei persoane care impune respect şi autoritate, aşa că purtaţi-vă ca a tare, nu de alta dar la câtă influenţă are s-ar putea să vă ajute atunci când vă aşteptaţi mai puţin.

Peşti –Sunteţi foarte mulţumit de relaţia de cuplu, pentru că vă simţiţi ocrotit, liniştit având alături un om pe care vă puteţi baza. La capitolul sănătate staţi excelent iar din punct de vedere financiar nu aveţi nicio problemă.

Berbec-Aveţi o atitudine pozitivă şi tonică, dar, când vă uitaţi în jurul vostru, veţi descoperi că nu aveţi parte de o atmosferă la fel de plăcuta din partea celor care vă ţin companie. Unii vor profita de buna dispoziţie pe care o degajaţi pentru a se încărca şi ei de energie.

Taur– E o placere să intraţi în contact cu cât mai multă lume, chiar şi cu oameni complet necunoscuţi. Chiar daca discuţiile nu se îndreaptă spre cele mai deosebite subiecte, veţi vedea că aveţi ceva de aflat chiar şi din cele mai banale conversaţii.

Gemeni- Calmul şi banalul acestei zile sunt exact lucrurile ce vi le doreaţi cel mai mult în această zi de miercuri. Pentru că nu apare nimic care să vă scoată din ale voastre, vă puteţi concentra eficient la activităţi personale de care nu aţi avut timp până acum.

Rac – Este momentul în care decideţi că a venit timpul pentru o schimbare de proporţii. Rezultatele se vor arăta mult mai tarziu, dar este foarte important momentul deciziei. Lucrurile bune se clădesc mai lent dar nu este nimic veţi ajunge în final la scopul propus.

Leu– Sunteţi indispus pentru că nu reuşiţi să terminaţi la timp ceea ce v-aţi planificat. Starea de nervozitate vă poate pune într-o situaţie neplăcută faţă de prieteni şi de persoana iubită. Vă recomandăm să vă pastraţi calmul şi să vă concentraţi asupra problemelor care nu suferă amânare.

Fecioară- Aveţi de ales între două opţiuni la fel de proaste, dar dintre doua rele, puteţi să o alegeţi pe cea mai puţin rea. Un prim pas ar fi să ieşiţi din mediul sumbru în care aţi nimerit. Aveţi nevoie de alţi oameni alături, asta-i clar !