Horoscop 8 martie 2015

horoscop

Previziunile astrale pentru 8 martie:

Opozitia Lunii cu planeta Marte poate predispune la tensiune, iritare, dispute si mici accidente. Va recomandam sa stati linistit si sa amânati orice activitate importanta. Daca observati ca toate va ies pe dos, opriti-va!
PEȘTI– Voi veți avea nevoie de un scop clar pe care să îl urmați pas cu pas mai ales în relațiile cu cei dragi, fie că vreți doar să îi ajutați să se pună mai bine în valoare, fie că doriți să vă consolidați statutul în fața celor care se îndoiesc de calitățile voastre.

BERBEC – Ziua va începe pentru voi cu o sensibilitate accentuată să fie oare de la ploaie… Cert este că astăzi veți fi mult mai îngăduitori cu toți cei din jur, inclusiv cu cei pe care îi țineți la distanță de mai multă vreme.

TAUR– Azi veți avea mai multe opțiuni pentru a vă dezvolta profesional. În același timp vă veți putea bucura că s-au deschis mai multe uși. O zi importantă pentru acești nativi, aducătoare de bani mulți.

GEMENI – Melancolia vă poate strica planurile astăzi sa fie de vina astenia de primăvară. Lăsați tristețea la o parte pentru că nu e cazul să faceți din țânțar armăsar. Chiar și cu această stare sunteți dorinici să dați o mână de ajutor oricui și asta e foarte bine. Din punct de vedere financiar

RAC– Spre voi vor veni mulți în această zi , cu tot felul de probleme. Dacă aveți o funcție de conducere va trebui să-i ajutați. La capitolul sănătate ceva scârțâie și nu este vorba de încheieturi, așa că o vizită la doctor nu strică.

LEU– O zi interesantă cu multe peripeții se anunță astăzi. Nu va fi ușor dar trebuie să acceptați realitatea exact așa cum se prezintă. La capitolul sanatate nu stati prea bine dar se rezolva si asta cu multă atenție.

FECIOARA – Senzația de blocaj pe care o veți avea când încercați să evaluați progresul profesional este firească, pentru că și provocările sunt dificile. Trebuie să vă mobilizați pt ca altfel nu dati randament

BALANȚĂ– Astăzi veți analiza din toate unghiurile situațiile pe care nu trebuie să le forțaăi, chiar dacă nu vă veți împăca prea ușor cu sentimentul că există un obstacol pe care nu l-ați depășit din prima încercare.

SCORPION– Voi vă veți refugia în lumea celor mai frumoase imagini din trecut ca să nu vă mai gândiți la aceleași și aceleași probleme, cărora acum nu le găsiți soluții. În final totul va fi doar lapte și miere.

SĂGETATOR– Trebuie să acceptați că dacă ați pierdut ceva, ați primit în schimb o frumoasă și bogatș experiență pe care v-au oferit-o cei din jur. Dacă vă lăsați cuprinsi de regrete, nu veți avea randament și nu aceasta este starea pe care o doriți.

CAPRICORN -Indiferent cât de bine vă merge când este vorba de bani, nu și problemele din sfera sufletească sunt la fel de strălucitoare. De la o zi la alta simțiți că pierdeți controlul și asta vă costă mult.

VĂRSĂTOR– Sunteți deciși să munciți mult dar fără rezultate remarcabile. Trebuie totuși să păstrați un echilibru în cele două sfere… cea profesională și cea personală pt ca altfel o sa clacați rău de tot

De același autor

Related Articles