Horoscop, 8 ianuarie 2015

horoscop

Previziunile astrale ale zilei de 8 ianuarie:

Opoziţia Lunii cu planeta Marte poate predispune la tensiune, iritare, dispute şi mici accidente.Vă recomandăm să staţi liniştit şi să amânaţi orice activitate importantă. Dacă observaţi că toate va ies pe dos opriţi-vă!

SĂGETĂTOR – Zi prielnică pentru ieşiri cu prietenii. Aveţi posibilitatea să rezolvaţi uşor probleme familiale.Vi se conturează un plan de afaceri la care vă gândiţi de multă vreme. Daca mai aveţi dubii, vă spunem că nu e cazul.

CAPRICORN – Partenerul de viaţă vă impresionează cu un cadou la care nu vă aşteptaţi. Spre seara, vă simţiţi bine împreună, la o ieşire cu prietenii.Vă sfătuim să vă asculaţi intuiţia, pentru a lua o decizie corectă la serviciu. Încercaţi să vă faceţi timp şi pentru familie!

VĂRSĂTOR – Colegii de serviciu şi partenerul de viaţă vă apreciază pentru dorinţa de schimbare şi înnoire. Organizaţi-vă cat mai riguros şi nu pierdeţi timpul! Azi aveţi spor în tot ce faceţi.

PEŞTI – Aveţi tendinţa să fiţi irascibil din cauza oboselii. Ar fi bine să evitaţi călătoriile lungi, pentru că sunteţi predispus la câteva probleme de sănătatea. Ar fi bine să nu vă forţaţi norocul în domeniul financiar.

BERBEC – Puteţi face planuri de viitor, pentru că aveţi idei excelente, pe care vi le apreciază atât partenerul de viaţă, cât şi partenerii de afaceri.Vă recomandăm să ascultaţi sfaturile unei persoane cu mai multă experienţă.

TAUR – Puteţi rezolva o problemă financiară care vă frământa de multă vreme. S-ar putea ca dimineata să vi se propună o colaborare.Este momentul să vă consolidaţi relaţiile de prietenie şi de afaceri. Profitaţi de această conjunctură favorabilă!

GEMENI – Este o zi destul de dificilă, în care aveţi multe de rezolvat. Principala problemă s-ar putea să fie de natură financiară, dar vă sfătuim sa nu vă faceţi griji.Sunteţi hotărât si plin de energie, aşa că reuşiţi să faceţi faţă tuturor activităţilor de peste zi.

RAC – Dimineaţa vă doriţi să faceţi câteva schimbări în cămin, dar nu sunteţi sigur că partenerul de viaţă va fi de acord.Stabiliţi-vă clar priorităţile şi v-aţi asigurat succesul!Vă sfătuim să nu vă susţineţi opiniile cu încăpăţânare.

LEU – Aveţi şanse de reuşită în orice domeniu, mai ales la examene. Relaţiile sentimentale merg bine, dar vă recomandăm să fiţi mai atent la problemele partenerului de viaţă, S-ar putea să vă ascundă ceva tocmai pentru a vă proteja.

FECIOARĂ – Un prieten vă dă de gandit sfătuindu-vă să vă temperaţi dorinţa de a câştiga bani cu orice preţ. Încercaţi să vedeţi şi alte interese decât cele de natură materială! Trebuie să acordaţi mai mult timp studiului şi relaţiilor parteneriale.

BALANŢĂ – Simţul practic şi dorinţa de schimbare vă ajută să intraţi în afaceri. S-ar putea ca un prieten să vă propună o colaborare aparent profitabilă. Nu vă grăbiţi să promiţeti nimic!

SCORPION – S-ar putea să începeţi o nouă etapă, mult mai bună mai ales în plan social dar şi în cel sentimental. Nu este exclus să demaraţi o afacere. Sunteţi comunicativ şi puteţi avea succes în călătorii.Va sfătuim să fiţi atent la cheltuieli.

Cele mai citite

Related Articles