horoscop

Previziunile astrologice generale ale zilei de 8 aprilie:

Trigonul Lunii cu Mercur favorizează luarea deciziilor şi manifestarea bunului simţ în relaţiile cu ceilalţi. Este o zi bună pentru comunicare, pentru schimbul de idei si pentru a lua decizii cu maximă luciditate.

Berbec- Tendinţele zilei sunt mai puternice decât limitele până la care vă puteţi  mobiliza  voinţa şi acesta va fi motivul principal al stării voastre  de confuzie. Noutăţile care vin nu sunt nici bune,  dar nici   rele.

 Taur–Aţi tinut ascunse anumite frustrări care acum sunt spuse sub imperiul furiei. Din păcate, nu veti nimeri exact sursele supărărilor voastre. Trageti aer in piept inainte de a răni persoane nevinovate.

 Gemeni – Dacă nu vă doriţi o zi foarte aglomerată, ar trebui să vă concentrati la atributiile cele mai importante.  Vin veşti neaşteptate faţă de variantele de evoluţie a situaţiei pe care le-aţi luat voi în calcul.

Rac –Nu se ştie de ce vă  inconjurati de tot soiul de oameni superficiali, numai de dragul de a nu fi singuri. Când vă veti da seama că ati alergat după prea multi iepuri deodată, va fi prea târziu.

Leu-  Acţiunile unui prieten vă vor  surprinde intr-un fel neplăcut. S-ar putea să simtiti impulsul de a pune punct acestei relatii pe care o percepeti ca fiind dăunătoare.

Fecioara-Greselile pe care le-ati tot repetat in relatia de suflet se intorc impotriva voastră. S-ar putea să nu fie totusi prea târziu, dacă vă arătaţi interesul in a indrepta lucrurile.

Balanta-Pe voi vă aşteaptă câteva piedici in indeplinirea unor planuri mari, mai ales că astăzi incepeti să aveti indoieli in ce le priveste. Dacă petreceti putin timp pentru a reflecta la ce vă doriti cu adevărat, veţi iesi dintr-o situatie care vă pare ca un drum inchis. 

 Scorpion –Nu trebuie să vă impacientaţi pentru că nu veţi fi  capabili să gânditi clar si să separati realitatea de fictiune. Veţi constata că dacă lăsaţi in urmă obisnuintele, veti progresa. Sunt retrasate valorile personale legate de relatii.

 Sagetator- V-ati simtit constrânşi în ultimul timp  si astăzi dati frâu liber unor trăiri ţinute mult timp sub lacăt. Sunteti impulsivi si spontani si spuneti tot ce vă vine in minte.

 Pentru Capricorni  a sosit ziua perfectă pentru răsfăţ. Chiar dacă aruncati ceva bani in acest sens, nu există o perioadă mai bună pentru a o face. Nu veti simti cheltuielile dacă plăcerea va fi pe măsură.

 Varsator-Relaţionaţi bine cu cei din jur chiar dacă păstrati totul la un nivel superficial si nici nu e de mirare ca aveti aceasta atitudine pt ca e vineri. Faceţi slalom printre oameni foarte diferiţi  şi toţi par să vă simpatizeze.

 Peşti- Sunteti hipersensibili azi şi vă doriţi să fugiti de emoţii. Dacă simtiti că aveţi nevoie de puţină linişte interioară, ar fi mai bine să vă retrageti din lumina reflectoarelor, care este acelaşi lucru cu “ gura lumii”.